Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΡΑΑΕΥ: Καταγγελία για ύπαρξης ψεύτικης ιστοσελίδας

ΡΑΑΕΥ: Καταγγελία για ύπαρξης ψεύτικης ιστοσελίδας
Η ΡΑΑΕΥ ενημερώνει τους καταναλωτές πως ουδεμία σχέση έχει με την απατηλή ιστοσελίδα www.myrae.gr
Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων καταγγέλλει την ύπαρξη ψεύτικης ιστοσελίδας που χρησιμοποιεί παράνομα το όνομα της Πλατφόρμας Ενημέρωσης και Υποστήριξης Καταναλωτών «My RAE», παραπλανώντας τους καταναλωτές.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα εντοπίστηκε μετά από καταγγελίες καταναλωτών  και βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.myrae.gr. Εκεί αναφέρεται ψευδώς πως πρόκειται για την Πλατφόρμα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Καταναλωτών MYRAE με στόχο «την παροχή αξιόπιστου, ενημερωμένου και φιλικού περιβάλλοντος όπου οι καταναλωτές μπορούν να ανακαλύψουν πληροφορίες, να λάβουν υποστήριξη και να μοιραστούν εμπειρίες με άλλους καταναλωτές». Μεταξύ των υπηρεσιών που φέρεται να παρέχει η ψεύτικη και παράνομη ιστοσελίδα, είναι ενημερώσεις για ζητήματα ενέργειας αλλά και συμβουλών για παιχνίδια καζίνο.

Η ΡΑΑΕΥ ενημερώνει τους καταναλωτές πως ουδεμία σχέση έχει με την απατηλή ιστοσελίδα www.myrae.gr. Ταυτόχρονα, εφιστά την αυξημένη προσοχή των καταναλωτών ζητώντας να μην λάβουν υπόψη τους την ψεύτικη ιστοσελίδα και σε καμία περίπτωση να μην δίνουν προσωπικά τους στοιχεία.

Η μοναδική ηλεκτρονική διεύθυνση της Πλατφόρμας Ενημέρωσης και Υποστήριξης Καταναλωτών «My RAE» την οποία διαχειρίζεται η ΡΑΑΕΥ, είναι η my.rae.gr .

Η ΡΑΑΕΥ προέβη άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες καταγγελίας της απάτης προς τις αρμόδιες αρχές.

Η προστασία των καταναλωτών και η διασφάλιση της εμπιστοσύνης τους προς το έργο της Αρχής αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης