Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Gunvor προσλαμβάνει κορυφαίο Αμερικανό trader πρώην στέλεχος της BP

tags :
Η Gunvor προσλαμβάνει κορυφαίο Αμερικανό trader πρώην στέλεχος της BP
Η ελβετική επιχείρηση επεκτείνεται περαιτέρω στις αγορές ενέργειας της Βόρειας Αμερικής
Η Gunvor έχει προσλάβει τον David Garza, trader πετρελαίου πρώην στέλεχος της  BP και της Tesoro για να υλοποιήσει τις δραστηριότητές της στις ΗΠΑ, καθώς η ελβετική εμπορική επιχείρηση επεκτείνεται περαιτέρω στις αγορές ενέργειας της Βόρειας Αμερικής.
Η Gunvor ξεκίνησε τις εμπορικές της δραστηριότητες το περασμένο έτος, στις αγορές της εκτός Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής.
Η εταιρεία που επικεντρώνεται σε εξευγενισμένα προϊόντα και φυσικό αέριο, φέτος έχει προσλάβει αρκετούς traders για να ξεκινήσει τις δραστηριότητες αργού πετρελαίου στο Χιούστον του Τέξας και να ενισχύσει το καναδικό γραφείο συναλλαγών της.
Ο Garza θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο ως νέος διευθυντής της Gunvor USA, με έδρα το Χιούστον, δήλωσε εκπρόσωπος της Gunvor.
 Θα αντικαταστήσει τον Francois Ostinelli, ο οποίος θα συνταξιοδοτηθεί ενώ θα προσλάβει περισσότερους από 30 υπαλλήλους σε γραφεία στο Χιούστον και στο Stamford.
Ο Garza βρισκόταν στην BP εδώ και 24 χρόνια και στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβανόταν η διαχείριση του εμπορίου αργού πετρελαίου της BP στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και τη Λατινική Αμερική μεταξύ 2006-2014. Στην σελίδα του στο  LinkedIn ο  Garza  αναφέρει  ότι η ομάδα του μάρκετινγκ διαχειριζόταν 500.000 βαρέλια αργού πετρελαίου ανά ημέρα και δημιουργεί ρεκόρ διαπραγμάτευσης με 25% ανάπτυξη ανά έτος.
Μετά την αποχώρησή του από το BP το 2014, ο Garza υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος για την προμήθεια και εμπορία αργού πετρελαίου στο εργοστάσιο επεξεργασίας Tesoro που εδρεύει στην Texan, που τώρα ονομάζεται Andeavor Corporation.
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης