Επιχειρήσεις

Pouyanne: Η Total θα προχωρήσει το έργο φυσικού αερίου στο Ιράν

tags :
Pouyanne: Η Total θα προχωρήσει το έργο φυσικού αερίου στο Ιράν
 Ο διευθύνων σύμβουλος της Total, Patrick Pouyanne, δήλωσε ότι η εταιρεία θα περιμένει να δει τις συνέπειες της απόφασης του Trump
Η γαλλική Total θα προωθήσει το έργο για το φυσικό αέριο του Ιράν εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίσουν να επιβάλουν μονομερείς κυρώσεις στην Τεχεράνη, καθώς ο Πρόεδρος Donald Trump δήλωσε ότι δεν θα πιστοποιήσει τη πυρηνική συμφωνία με το Ιράν.
Ο γενικός διευθύνων σύμβουλος της Total, Patrick Pouyanne, δήλωσε σε συνέντευξή του στο International Oil Daily ότι η εταιρεία θα περιμένει να δει τις συνέπειες της απόφασης του Trump και αν υπάρχουν νόμοι που την υποχρεώνουν να αποχωρήσει από το Ιράν τότε θα συμμορφωθεί.
"Εάν το Ιράν είναι συμβατό, εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Κίνα και η Ρωσία εξακολουθούν να θεωρούν ότι η JCPOA μπορεί να εφαρμοστεί, αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να λάβουν μονομερείς κυρώσεις και τότε θα δούμε ποια είναι η κατάσταση", δήλωσε ο Pouyanne την Τρίτη.
"Αλλά θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να επιτύχουμε την συνέχιση του έργου, το οποίο θα αποτελέσει προτεραιότητά μας", πρόσθεσε.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης