Επιχειρήσεις

ETP: Αύξηση των όγκων πετρελαίου από την Permian έως το τέλος του έτους

tags :
ETP: Αύξηση των όγκων πετρελαίου από την Permian έως το τέλος του έτους
Η κατασκευή του αγωγού πετρελαίου Bayou 24 ιντσών θα ξεκινήσει αυτό το τρίμηνο
H Energy Transfer Partners LP, ανακοίνωσε την Τετάρτη  8/11 ότι πρόσθετοι όγκοι του αγωγού πετρελαίου της Permian Express 3  θα συνδεθούν με το δίκτυο στο τέλος του έτους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου που ανακοίνωσε η εταιρεία.
Μάλιστα πρόσθεσε ότι η κατασκευή του αγωγού πετρελαίου Bayou 24 ιντσών θα ξεκινήσει αυτό το τρίμηνο, με τις δραστηριότητες να ξεκινούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018. Προηγουμένως, η εταιρεία αναμένεται να ξεκινήσει το τμήμα, προς τη λίμνη Charles στο St James, της  Louisiana, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2018.
Το τμήμα των 30 ιντσών (76 εκατοστά)   από τη Nederland, το Τέξας μέχρι τη λίμνη Charles, μετέφερε κατά μέσο όρο 147.000 βαρέλια την ημέρα το τρίτο τρίμηνο ανακοίνωσε η εταιρεία.
Η Energy Transfer Partners ανακοίνωσε επίσης ότι έλαβε έγκριση την Τρίτη από την Federal Energy Regulatory Commission για να επαναλάβουν τις εναπομείνασες οριζόντιες κατευθυνόμενες γεωτρήσεις στον αγωγό φυσικού αερίου Rover. Η εταιρεία συνεχίζει να προβλέπει ότι ολόκληρη η γραμμή θα είναι σε λειτουργία μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του επόμενου έτους.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης