Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ρωσία: Ο πρώην υπουργός Οικονομίας κατηγορεί για ψευδομαρτυρία τον επικεφαλής της Rosneft

Ρωσία: Ο πρώην υπουργός Οικονομίας κατηγορεί  για ψευδομαρτυρία τον επικεφαλής της Rosneft
Tον διευθύνοντα σύμβουλο της Rosneft Igor Sechesin  κατηγόρησε για ψευδομαρτυρία Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Alexei Uliukayev .
Όπως προκύπτει από τα πρακτικά της κατάθεσης του Uliukayev, που έδωσε στην δημοσιότητα το δικαστήριο Ζαμασκβαρέτσκι της Μόσχας, όπου εκδικάζεται η υπόθεση του πρώην υπουργού ο οποίος κατηγορείται για παθητική δωροδοκία.
"Ο Sechesin ψευδομαρτυρεί, ενώ εγώ λέω την αλήθεια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό" ήταν η απάντηση που έδωσε ο Uliukayev,  όταν ο ανακριτής τον ρώτησε πως αιτιολογεί τις αντιφάσεις στην κατάθεση του με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Σέτσιν ότι εκβίασε δωροδοκία.
Ο Uliukayev, στην κατάθεση του στο δικαστήριο δήλωσε, ότι αρνείται την κατηγορία και πως στην τσάντα που του έδωσε ο Sechesin περίμενε να βρει κρασιά και όχι 2 εκατομμύρια δολάρια.
"Ο Sechesin προβόκαρε την άφιξη μου στα γραφεία της "Rosneft" εξαπατώντας με. Μου έδωσε μια τσάντα, που αν ήξερα τι είχε μέσα δεν θα την έπαιρνα.
Ο Sechesin έκανε τη συνάντηση τόσο σύντομη, χωρίς να μου δώσει την δυνατότητα να καταλάβω την προκλητικότητα των πράξεων του", δήλωσε ο Uliukayev.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης