Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Πάνω από το 54% του πληθυσμού η διείσδυση του φυσικού αερίου

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Πάνω από το 54% του πληθυσμού η διείσδυση του φυσικού αερίου

Επίσκεψη του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ, Δημήτρη Τζώρτζη στα γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, στη Θεσσαλονίκη

H ΕΔΑ ΘΕΣΣ, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών αφού το ποσοστό διείσδυσης του φυσικού αερίου στις περιοχές αδείας έχει ξεπεράσει το 54% του πληθυσμού, υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ, Δημήτρης Τζώρτζης, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στα γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Τζώρτζης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία και τα θετικά αποτελέσματα της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και επιβεβαίωσε την πλήρη στήριξη της ΔΕΠΑ στο 5ετές πρόγραμμα επενδύσεων της Εταιρείας, στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και τις καινοτόμες ενέργειες που υλοποιεί για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε υφιστάμενες και νέες περιοχές της Αδείας, τόσο για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, όσο και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Εκ μέρους της διοίκησης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, έγινε αναφορά στο οργανωτικό μοντέλο, στην άρτια δομή και στην εφαρμογή σύγχρονων πρακτικών όπως το σύστημα αξιολόγησης προσωπικού. Όπως επισημάνθηκε, η συσσωρευμένη εμπειρία της Εταιρείας σε συνδυασμό με την οργάνωση και τις νέες τεχνολογίες, εξασφαλίζουν την περαιτέρω ασφαλή ανάπτυξη του δικτύου, όπως προβλέπεται στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2018-2022 και δημιουργούν προστιθέμενη αξία με πολλαπλά οφέλη στο κοινωνικό σύνολο.
 

 


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης