Επιχειρήσεις

Παγκόσμια διάκριση για ανελκυστήρα εξέδρας εξόρυξης της ελληνικής εταιρείας Doppler S.A.

Παγκόσμια διάκριση για ανελκυστήρα εξέδρας εξόρυξης της ελληνικής εταιρείας Doppler S.A.
Ειδικός ανελκυστήρας της εταιρείας για πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία «Special Purpose Lifts» στο διαγωνισμό «Project of the Year 2017»
Μία παγκόσμια διάκριση κέρδισε η ελληνική εταιρεία DOPPLER SA με έδρα το Πολύκαστρο, η οποία ειδικεύεται σε ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες, κερδίζοντας την 1η θέση σε διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείxαν πολυεθνικές εταιρείες κολοσσοί στον κλάδο των ανελκυστήρων.
Συγκεκριμένα, ένας ειδικός ανελκυστήρας της εταιρείας για πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία «Special Purpose Lifts» στο διαγωνισμό «Project of the Year 2017» του Αμερικανικού περιοδικού «Elevator World», το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο και σημαντικότερο περιοδικό στον κλαδο των ανελκυστήρων παγκοσμίως.
Πρόκειται για ανελκυστήρας, ο οποίος μελετήθηκε και κατασκευάστηκε από την εταιρία DOPPLER SA για την πλωτή πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου Maersk Oil Rig στην Ολλανδία.
Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αποτελεί ορόσημο για όποια εταιρία λάβει τιμητική διάκριση, καθώς στηρίζει την ποιότητα, την καινοτομία, το βαθμό δυσκολίας, αλλά και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις υλοποίησης του κάθε έργου.
Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία σημειώνει, ότι "το βραβείο αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία και μας εμψυχώνει, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για εξωστρέφεια και την ανάδειξη της ελληνικής βιομηχανίας παγκοσμίως".

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης