Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Ξεκίνησε η νέα ενημερωτική καμπάνια «Γνώρισε τον ΑΔΜΗΕ»

Ξεκίνησε η νέα ενημερωτική καμπάνια «Γνώρισε τον ΑΔΜΗΕ»
Επισκεφθείτε τώρα το gnorisetonadmie.gr και μάθετε τα πάντα για τον ΑΔΜΗΕ
Ενημερωτική καμπάνια, με τίτλο: «Γνώρισε τον ΑΔΜΗΕ» ξεκινά από σήμερα (17/5) ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, με στόχο να αναδείξει τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει για την ασφαλή και «πράσινη» ηλεκτροδότηση της χώρας.

Βασικό ψηφιακό εργαλείο της καμπάνιας είναι ο νέος ιστότοπος (gnorisetonadmie.gr), ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να εξηγεί, με απλό και κατανοητό τρόπο στο καταναλωτικό κοινό ποιος είναι ο ΑΔΜΗΕ και τί είδους έργα υλοποιεί, τί σημαίνει μεταφορά της ηλεκτρικής ενέργειας και πόσο σημαντική είναι η ενεργειακή μετάβαση για τη χώρα μας.

Μέσα από την περιήγησή τους στο site, οι χρήστες μπορούν να μάθουν, αναλυτικά, για το «ταξίδι» του ρεύματος από τις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής προς τα σημεία κατανάλωσης, καθώς και πώς οι υποδομές του ΑΔΜΗΕ διασφαλίζουν την αδιάλειπτη ροή ηλεκτρικής ενέργειας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.   

Το gnorisetonadmie.gr περιλαμβάνει, επίσης, πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό σχετικά με τα έργα και τα οφέλη των εγχώριων και διεθνών ηλεκτρικών διασυνδέσεων που υλοποιεί ή έχει ολοκληρώσει ο Διαχειριστής, με στόχο ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό ηλεκτρικό σύστημα για όλες και όλους.

Επισκεφθείτε τώρα το gnorisetonadmie.gr και μάθετε τα πάντα για τον ΑΔΜΗΕ και τους τρόπους με τους οποίους συνεισφέρει στη σταθερή, προσιτή και βιώσιμη ηλεκτροδότηση της Ελλάδας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης