Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Ν.Δ.: Ο κ. Φάμελλος οφείλει να εγκαταλείψει τις ανόητες θεωρίες συνωμοσίας

Ν.Δ.: Ο κ. Φάμελλος οφείλει να εγκαταλείψει τις ανόητες θεωρίες συνωμοσίας
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος «να μελετήσει και να αξιοποιήσει τις συγκεκριμένες προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια αποτελεσματική αντιπυρική πολιτική»
Οξύτατη κριτική απέναντι στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο, άσκησε σήμερα (18/8) η Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με τις δηλώσεις του περί «περίεργου φαινομένου» για τις φωτιές που εκδηλώθηκαν, καλώντας τον να εγκαταλείψει τις «ανόητες θεωρίες συνωμοσίας».
Μεταξύ άλλων, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι ο αναπληρωτής υπουργός οφείλει να ασχοληθεί «λίγο πιο σοβαρά με το αντικείμενό του», ενώ παράλληλα τον καλεί ««να μελετήσει και να αξιοποιήσει τις συγκεκριμένες προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια αποτελεσματική αντιπυρική πολιτική».
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία:
«Ο κ. Φάμελλος ως αρμόδιος Υπουργός για το περιβάλλον οφείλει να εγκαταλείψει τις ανόητες θεωρίες συνωμοσίας και να ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά, αν μπορεί, με το αντικείμενό του.
Του συνιστούμε να μελετήσει και να αξιοποιήσει τις συγκεκριμένες προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια αποτελεσματική αντιπυρική πολιτική».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης