Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Συνάντηση Παππά με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής

Συνάντηση Παππά με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής
Από την πλευρά του, ο Πατριάρχης Θεόδωρος Β’ ενημέρωσε τον Υπουργό για το έργο του Πατριαρχείου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη που απολαμβάνει εκ μέρους της ελληνικής Πολιτείας
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρο Β΄.
Ο Νίκος Παππάς συνεχάρη τον Πατριάρχη για το επιτελούμενο ιεραποστολικό έργο του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας και τόνισε πως η ελληνική Πολιτεία θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν προς συζήτηση θέματα σχετικά με τις δράσεις του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και τις δυνατότητες ανάπτυξης σχετικής συνεργασίας με το Πατριαρχείο.
Από την πλευρά του, ο Πατριάρχης Θεόδωρος Β’ ενημέρωσε τον Υπουργό για το έργο του Πατριαρχείου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη που απολαμβάνει εκ μέρους της ελληνικής Πολιτείας.
Ο Πατριάρχης συνοδευόταν από τον εκπρόσωπό του στην Ελλάδα, Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γουινέας κ. Γεώργιο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, Γιώργος Φλωρεντής.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης