Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Κέρδη για S&P και Nasdaq με «οδηγό» την ενέργεια

Wall Street: Κέρδη για S&P και Nasdaq με «οδηγό» την ενέργεια
Ο S & P Energy Sector έκλεισε στις 474,83 μονάδες με άνοδο 0,75%
Οι μετοχές  στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διαπραγματεύθηκαν υψηλότερα την Παρασκευή 23/6/2017, καθώς ο κλάδος της ενέργειας  επέστρεψε στα κέρδη μετά το sell-off. Των προηγούμενων ημερών.
"Είναι πολύ δύσκολο να χτυπήσουμε αυτή την αγορά", δήλωσε ο Marc Chaikin, Διευθύνων Σύμβουλος της Chaikin Analytics. "Υπήρξε κάποια πολύ υγιής εναλλαγή εντός των τομέων και μεταξύ των περιόδων κερδοφορίας".
Ο S & P 500 ενισχύθηκε κατά 0,16%  στις 2438,30 μονάδες καθώς η ενέργεια κατά την διάρκεια της συνεδρίασης κέρδισε 0,4%.
Οι ενεργειακές μετοχές  κατέγραψαν ένα τετραήμερο απωλειών έως τη συνεδρίαση της Παρασκευής  καθώς οι τιμές του αργού πετρελαίου υποχώρησαν μετά τις ανησυχίες για υπερπροσφορά.
Ο S & P Energy Sector έκλεισε στις 474,83 μονάδες με άνοδο 0,75%.
 Τα συμβόλαια πετρελαίου των ΗΠΑ για παράδοση Αυγούστου σημείωσαν άνοδο 0,4% στα 42,94 δολ. το βαρέλι μετά την πτώση του δείκτη Composite IHS Markit ωθώντας το δολάριο χαμηλότερα και ενισχύοντας τις τιμές αργού, σύμφωνα με τον John Kilduff, της  Again Capital
Ο Dow Jones κυμάνθηκε γύρω από την επίπεδη γραμμή με την Boeing να καταγράφει τα περισσότερα κέρδη και το Home Depot τις περισσότερες απώλειες και έκλεισε οριακά με αρνητικό πρόσημο 0,01% στις 21394,76 μονάδες
Ο  Nasdaq διαπραγματεύθηκε κατά 0,5% υψηλότερα  και έκλεισε με άνοδο 0,46% στις 6265,25 μονάδες μετά από το ράλι στην υγεία.
Οι μετοχές του κλάδου της υγείας υποχώρησαν περίπου 0,2% την Παρασκευή 23/6/2017.
Συνολικά, οι μετοχές των ΗΠΑ διαπραγματεύθηκαν με  μικρές διαφοροποιήσεις αυτή την εβδομάδα αυτή, με τους δείκτες Dow και S & P να σημειώνουν κέρδη.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης