Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Υποχώρηση στη Wall Street - Εβδομαδιαίες απώλειες για Dow και S&P

Υποχώρηση στη Wall Street - Εβδομαδιαίες απώλειες για Dow και S&P
Άνοδος 1,24% στα 1294,10 δολάρια η ουγγιά για τον χρυσό
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης  υποχώρησαν την Παρασκευή 17/11 καθώς οι επενδυτές ανησυχούν για τη φορολογική μεταρρύθμιση.
Ο Dow Jones υποχώρησε  κατά 100,12 μονάδες για να κλείσει στις 23.358,24, με τη Wal-Mart να σημειώνει τη μεγαλύτερη πτώση στο δείκτη των 30 μετοχών. Η μετοχή έφθασε σε υψηλό όλων των εποχών την Πέμπτη μετά τα ισχυρά τριμηνιαία αποτελέσματα. Την Παρασκευή, υποχώρησε περισσότερο από 2%.
Ο S & P 500 κατέγραψε πτώση 0,2% στα 2.578,85 μονάδες, με τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας και την τεχνολογία των πληροφοριών να είναι οι τομείς με τις χειρότερες επιδόσεις.
Dow και S & P 500 επίσης κατέγραψαν  απώλειες για  δύο  συνεχόμενες εβδομάδες από τον Αύγουστο.
Ο  Nasdaq υποχώρησε 0,1% στα 6.782,79, καθώς οι μετοχές των Amazon, Netflix και Alphabet υποχώρησαν. Κέρδη 1% σημείωσε η μετοχή της Tesla η οποία συνέβαλε στην αντιστάθμιση μερικών απωλειών. Ο δείκτης, ωστόσο, κατάφερε να κλείσει υψηλότερα για την εβδομάδα.
Οι ανησυχίες για τη φορολογική μεταρρύθμιση στήριξαν τον χρυσό ο οποίος περί τις 23:20 ώρα Ελλάδας σημείωνε άνοδο 1,24% στα 1294,10 δολάρια η ουγγιά.
Οι προσδοκίες για φορολογική μεταρρύθμιση βοήθησαν την άνοδο των αμερικανικών μετοχών σε επίπεδα ρεκόρ φέτος.
Ωστόσο, η αγορά έχει δεχθεί πρόσφατα κάποιες αναταράξεις, υποχωρώντας από τα υψηλά επίπεδα, καθώς εξακολουθεί να υπάρχει ανησυχία για το κατά πόσον η φορολογική μεταρρύθμιση θα μπορούσε να επιτευχθεί μέχρι το τέλος του έτους.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης