Χρηματιστήριο & Αγορές

Αλλαγή στους Δείκτες Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών

Αλλαγή στους Δείκτες Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών
Στο δείκτη FTSE/XA Large Cap εισάγεται η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοινώνει τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στη σύνθεση των Δεικτών της Αγοράς Μετοχών στο πλαίσιο εφαρμογής της τακτικής εξαμηνιαίας αναθεώρησης της σύνθεση τους.
Όλες οι αλλαγές θα ισχύσουν από τη συνεδρίαση της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2017.
Αλλαγές θα πραγματοποιηθούν και στη σύνθεση των Δεικτών FTSE/Χ.Α. στο πλαίσιο της τακτικής εξαμηνιαίας αναθεώρησης της σύνθεση τους οι οποίες  θα ισχύσουν από τη συνεδρίαση της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2017.
Στο δείκτη FTSE/XA Large Cap  εισάγονται η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ καιη ΕΥΔΑΠ και διαγράφονται ΕΛΛΑΚΤΩΡ, FOURLIS ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ και ATTICA BANK
Στον Γενικό Δείκτη εισάγονται οι μετοχές των Cenergy, Σελόντα και Intercontinental ενώ διαγράφονται οι Intrakat, Μύλοι Λούλη, AS Company Flexopack.
Στον Δείκτη Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης του ΧΑ, εισάγονται οι μετοχές των Intrakat, Space Hellas, AS CompanyFlexopack, Μύλοι Λούλη, Ελινόιλ, Εκτέρ ενώ διαγράφονται οι Σελόντα, FG Europe, Paperpack, Ανδρομέδα, ΕΛΒΕ, Ευρωσύμβουλοι και Μύλοι Κεπένου.
Στον Δείκτη Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη εισάγονται οι Cenergy, Intercontinental και Σελόντα και διαγράφονται οι Intrakat, Μύλοι Λούλη, AS Company ΑΣΚΟ -3,23%, Flexopack.









www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης