Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Aπώλειες για Dow και S&P - Με κέρδη έκλεισε ο Nasdaq

Wall Street: Aπώλειες για Dow και S&P - Με κέρδη έκλεισε ο Nasdaq
Ο S & P Energy Sector έκλεισε με υποχώρηση 0,41% στις 500,87 μονάδες
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έκλεισαν χαμηλότερα σήμερα Δευτέρα 2627/3/2017, καθώς οι επενδυτές επαναξιολογούν τις προοπτικές των βασικών προτάσεων του Λευκού Οίκου, συμπεριλαμβανομένης της φορολογικής μεταρρύθμισης.
«Αν κοιτάξει κανείς μερικές από τις περιοχές που έχουν βοηθήσει την αγορά, θα δει ότι καταγράφουν μείωση», δήλωσε ο Daniel Deming, διευθύνων σύμβουλος της KKM Financial. «Επίσης, βλέπουμε κάποιες ανησυχίες αποτίμησης».
Ο  Nasdaq βρέθηκε ενδοσυνεδριακά  0,3% υψηλότερα μετά την υποχώρησή στιγμιαία το 1 % και τελικά έκλεισε στις 5840,37 μονάδες με άνοδο 0,20%.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε 42 μονάδες χαμηλότερα στις  20554,18 μονάδες με πτώση 0,21% - μετά από πτώση σχεδόν 200 μονάδες νωρίτερα, με την Goldman Sachs να καταγράφει τις μεγαλύτερες απώλειες.
Ο S & P 500 έκανε ανοδικό γύρισμα κοντά στο φινάλε της συνεδρίασης αλλά τελικά έκλεισε με οριακές απώλειες 0,10% στις 2341,59  με τις τηλεπικοινωνίες  να οδηγούν την πτώση ξεπερνώντας την υγειονομική περίθαλψη.
Ο S & P Energy Sector έκλεισε με υποχώρηση 0,41% στις 500,87 μονάδες.
«Οι επενδυτές επανεκτιμούν το πόσο κακή είναι στην πραγματικότητα η είδηση για την υγειονομική περίθαλψη», δήλωσε η Kate Warne, της επενδυτικής Edward Jones. «Υπάρχουν σίγουρα διάφορες απόψεις σχετικά με αυτό. Αλλά  αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει καταλύτη για τους  Ρεπουμπλικάνους να κάνουν καλύτερη δουλειά με τη φορολογική μεταρρύθμιση.»


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης