Επιχειρήσεις

Η Sungrow στο Energyear Greece 2024

Η Sungrow στο Energyear Greece 2024

Οι στόχοι του κορυφαίου προμηθευτή φωτοβολταϊκών παραμένουν ευθυγραμμισμένοι με τη δέσμευση της μάρκας για «Καθαρή ενέργεια για όλους»

Η Sungrow (κορυφαίος προμηθευτής φωτοβολταϊκών inverter και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο), θα συμμετέχει στο Energyear Greece 2024 (Royal Olympic Athens, 9 Μάϊου), τη σημαντική ετήσια διοργάνωση για τον κλάδο της ενέργειας και των ανανεώσιμων πηγών.

Αποτελώντας Gold Partner της εκδήλωσης, η Sungrow υπογραμμίζει τη σταθερή της δέσμευση, στην ανάπτυξη των τεχνολογιών και προϋποθέσεων που θα επιταχύνουν την πορεία προς ένα βιώσιμο ενεργειακό μέλλον.

Με τον τομέα της ενέργειας να πρωταγωνιστεί σε κάθε επίπεδο στην Ευρώπη, αλλά και ειδικότερα στην Ελλάδα, η διοργάνωση θα συγκεντρώσει ειδικούς επιστήμονες, κορυφαία στελέχη εταιριών και επαγγελματίες του κλάδου, για να συζητήσουν τις τελευταίες τάσεις, προκλήσεις και εξελίξεις του κλάδου.

Με τη βέλτιστη αξιοποίησης των ΑΠΕ και τη σταθερότητα του δικτύου να αποτελούν κρίσιμους παράγοντες, ο Country Manager της Sungrow, κ. Δημήτρης Γαλανός, θα συμμετέχει σε πάνελ συζήτησης σχετικό με τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Με εστίαση στη βιωσιμότητα και την καινοτομία, η Sungrow έχει αναδειχθεί ως πρωταγωνιστής στον τομέα των inverter και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας (ESS). Μετά από 27 χρόνια σταθερά αναπτυσσόμενης πορείας στο χώρο της αξιοποίησης των ΑΠΕ και 17 χρόνια στο χώρο των ESS, η Sungrow  συνεχίζει να επενδύει σταθερά στην καινοτομία, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη ομάδα έρευνας και εξέλιξης (R&D) στον κλάδο, η οποία αντιπροσωπεύει το 40% του συνολικού ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας. 

Οι προσπάθειες και οι στόχοι της Sungrow παραμένουν απόλυτα ευθυγραμμισμένες με τη δέσμευση της μάρκας για «Καθαρή ενέργεια για όλους».

Περισσότερες πληροφορίες για το Energyear Greece 2024 μπορείτε να βρείτε και μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://energyear.com/en/greece/


Σχετικά με τη Sungrow

Η Sungrow Power Supply Co., Ltd. (“Sungrow”) είναι κορυφαίος πάροχος inverter και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας (ESS) σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας ήδη εγκαταστήσει περισσότερα από 515 GW ηλεκτρονικού εξοπλισμού έως και τον Δεκέμβριο του 2023.

Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 από τον Καθηγητή Cao Renxian, και αποτελεί ηγέτη στην έρευνα, εξέλιξη και παραγωγή inverters φωτοβολταϊκών, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη ομάδα R&D στον κλάδο, καθώς και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, το οποίο περιλαμβάνει inverters φωτοβολταϊκών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, για οικιακές, εμπορικές και μεγάλης κλίμακας εφαρμογές, πλωτά φωτοβολταϊκά, λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και συστήματα παραγωγής υδρογόνου από ανανεώσιμες πηγές. Με ισχυρή παρουσία άνω των 27 ετών στο χώρο των φωτοβολταϊκών, η Sungrow έχει παρουσία σε 170 αγορές σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, η Sungrow διατηρεί ισχυρή παρουσία με μια πλήρη ομάδα υποστήριξης των δραστηριοτήτων της οι οποίες περιλαμβάνουν τη συμμετοχή σε σειρά εξαιρετικά σημαντικών έργων φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, αλλά και τη παροχή στο ευρύ κοινό καινοτόμων λύσεων που περιλαμβάνουν εξαιρετικά αποδοτικούς inverters, προηγμένα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, αλλά και φορτιστές εξηλεκτρισμένων οχημάτων.

Το δίκτυο διανομέων της Sungrow στην Ελλάδα, βρίσκεται στη διάθεση του κοινού για το να το ενημερώσει για τις τεχνολογίες και τα προϊόντα της εταιρείας και να το βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού.

Η τεχνογνωσία, και ο επαγγελματισμός του δίκτυο διανομέων, καθώς και το ισχυρό χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Sungrow, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για την προμήθεια της βέλτιστης επιλογής στον ευρύτερο τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Ανακαλύψετε περισσότερα για τη Sungrow, μέσω του:

https://gr.sungrowpower.com/

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης