Διεθνή

Shell: Nέα τέλη για τον πετρελαιαγωγό Zydeco στην Λουιζιάνα

Shell: Nέα τέλη για τον πετρελαιαγωγό Zydeco στην Λουιζιάνα
Η Shell Pipeline Co LP υπέβαλε στις Τετάρτη 28/2/2018 νέους   συντελεστές για τη μεταφορά αργού πετρελαίου στον αγωγό Zydeco από το πεδίο Green Canyon σε τρεις προορισμούς στη Λουιζιάνα από την 1η Απριλίου.
Σύμφωνα με το Reuters η  εταιρεία προβλέπει  μη συμβατικό συντελεστή 1,2389 δολαρίων το βαρέλι για να μεταφέρει αργό πετρέλαιο από το Block 19, Green Canyon, Offshore Louisiana στο Houma της Λουιζιάνα, σύμφωνα με μια κατάθεση με την αμερικανική Ομοσπονδιακή Επιτροπή Ρυθμιστικής Ενέργειας.
Η Shell υπέβαλε επίσης μη συμβατικό συντελεστή 1,3130 δολ. το βαρέλι για να μεταφέρει αργό πετρέλαιο από το Block 19, Green Canyon, Offshore Louisiana στο St. James, της Λουιζιάνα,.
 Η εταιρεία υπέβαλε μη συμβατικό συντελεστή 1,3130 δολ. το βαρέλι για να μεταφέρει αργό πετρέλαιο από το Block 19, Green Canyon, Offshore Louisiana στο Clovelly της Λουιζιάνα.
Οι συμβατικές τιμές ισχύουν μόνο για τα βαρέλια που εισάγονται στο Green Canyon Block 19 από το Jack-St. Malo ή  το πεδίο Tahiti μέσω αγωγών τρίτων με σχετικές συμφωνίες μεταφοράς με τη Shell.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης