Διεθνή

Mεγάλη ανακάλυψη της Shell στον κόλπο του Μεξικού

Mεγάλη ανακάλυψη της  Shell στον κόλπο του Μεξικού

Η εταιρεία αναμένει ότι η παγκόσμια παραγωγή βαθέων υδάτων θα ξεπεράσει τα 900.000 βαρέλια ισοδυνάμου πετρελαίου την ημέρα έως το 2020

Η Shell ανακοίνωσε μια μεγάλη ανακάλυψη βαθέων υδάτων στο πεδίο  Norphlet στο Κόλπο του Μεξικού με το σκάφος Dover (100% Shell). Η ανακάλυψη του Dover είναι η έκτη  για την Shell στο Norphlet.
Η ανακάλυψη βρίσκεται περίπου 13 μίλια από την εξέδρα Appomattox και θεωρείται ελκυστική. Το Appomattox της Shell έχει φθάσει πλέον στον Κόλπο του Μεξικού και αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή πριν από το τέλος του 2019.
"Το  Dover παρουσιάζει την τεχνογνωσία μας στην ανακάλυψη νέων, εμπορικών πόρων και συμβάλλει στην επίτευξη της προτεραιότητας ανάπτυξης των υδάτινων πόρων", δήλωσε ο Andy Brown, Διευθυντής της Royal Dutch Shell. "Εστιάζοντας σε ευκαιρίες εξερεύνησης κοντά στο πεδίο Norphlet, προσθέτουμε τη βάση των πόρων μας σε μια παραγωγική λεκάνη που θα αναπτυχθεί από την αγκυροβόληση της Appomattox."
Οι μεγάλοι κόμβοι βαθιάς ροής της Shell είναι καλά τοποθετημένοι για επέκταση της παραγωγής μέσω εξερεύνησης κοντά σε πεδία και επιπρόσθετων συνδέσμων υποθαλάσσιων.

Η εταιρεία αναμένει ότι η παγκόσμια παραγωγή βαθέων υδάτων θα ξεπεράσει τα 900.000 βαρέλια ισοδυνάμου πετρελαίου την ημέρα έως το 2020.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης