Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συμφωνίες 3.7 δισ. δολ. της Equinor με Schlumberger, Halliburton και Baker Hughes

Συμφωνίες 3.7 δισ. δολ. της Equinor με Schlumberger, Halliburton και Baker Hughes

Οι συμβάσεις καλύπτουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες φρεατίων, αρχικά για τέσσερα χρόνια και μπορούν να παραταθούν μέχρι και 10 χρόνια

Η νορβηγική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου Equinor έχει αναθέσει σε Schlumberger, Halliburton και Baker Hughes συμβάσεις γεώτρησης και εξυπηρέτησης φρεατίων αξίας 30 δισεκατομμυρίων νορβηγικών κορών (3,68 δισεκατομμύρια δολάρια), ανακοίνωσε τη Δευτέρα 18/6/2018.
Οι συμβάσεις καλύπτουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες φρεατίων, όπως κατευθυνόμενες γεωτρήσεις, τρυπάνια, ρευστά και τσιμέντο, αρχικά για τέσσερα χρόνια και μπορούν να παραταθούν μέχρι και 10 χρόνια.
"Ο σκοπός των ολοκληρωμένων υπηρεσιών γεώτρησης και φρεατίων είναι να διευκρινιστούν οι ρόλοι και οι ευθύνες", ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Equinor, παλαιότερα γνωστή ως Statoil.
"Αυτό έχει ως αποτέλεσμα λιγότερες διαφορές και σαφέστερες ευθύνες, διευκολύνοντας τον πιο ομαλό προγραμματισμό και υλοποίηση των πράξεων μεταξύ των διαφόρων συντελεστών", πρόσθεσε.
Τον περασμένο Νοέμβριο, η εταιρία πετρελαίου Aker BP υπέγραψε πενταετή συνεργασία με τις Halliburton, Odfjell Drilling και Maersk Drilling.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης