Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Βουλή: Ερώτηση Κ. Σκρέκα (N.Δ) για το «εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»

Βουλή: Ερώτηση Κ. Σκρέκα (N.Δ) για το «εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»
Ανέτοιμη και ανεπαρκής εμφανίζεται η Κυβέρνηση, για ακόμη μια φορά σημείωνει ο Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος και Βουλευτής Τρικάλων την ΝΔ
Με αφορμή τις επανειλημμένες αναβολές στην έναρξη του προγράμματος «εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ», ο Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος και Βουλευτής Τρικάλων την ΝΔ κ. Κώστας Σκρέκας κατέθεσε Ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου που συνυπογράφουν 24 Βουλευτές και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ανέτοιμη και ανεπαρκής εμφανίζεται η Κυβέρνηση, για ακόμη μια φορά.
Μετά από αναμονή τριών χρόνων για την έναρξη του προγράμματος «εξοικονόμηση κατ΄οίκον ΙΙ» και τις επανειλημμένες αναβολές, η κυβέρνηση αποδεικνύει για πολλοστή φορά την ανικανότητα της να λειτουργήσει το κράτος και να απορροφήσει ευρωπαϊκά χρήματα που περιμένουν ανεκμετάλλευτα για χρόνια.
40.000 μικρά νοικοκυριά και χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής παρακολουθούν με απόγνωση τις ερασιτεχνικές και ανερμάτιστες προσπάθειες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να βάλουν σε λειτουργία ένα πληροφοριακό σύστημα που θα υποδεχθεί τις χιλιάδες αιτήσεις των υποψήφιων δικαιούχων.
Μετά από τρεις αναβολές τώρα η έναρξη της λειτουργίας του συστήματος προγραμματίζεται στις 19 Μαρτίου, και όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα...»


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης