Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

Attica Group: Συμφωνία απόκτησης πλειοψηφικού πακέτου της Hellenic Seaways

Attica Group: Συμφωνία απόκτησης πλειοψηφικού πακέτου της Hellenic Seaways
Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η Attica Group θα καταβάλει 30,61 εκατ. ευρώ τοις μετρητοίς και θα διαθέσει 24.145.523 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της, οι οποίες θα προέλθουν από αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς και τους άλλους μετόχους μειοψηφίας για την απόκτηση από την Attica Group συνολικά 39.039.833 μετοχών της εταιρίας Hellenic Seaways, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 50,30%.
Στο πλαίσιο της ως άνω συναλλαγής, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η Attica Group θα καταβάλει 30,61 εκατ. ευρώ τοις μετρητοίς και θα διαθέσει 24.145.523 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της, οι οποίες θα προέλθουν από αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, γίνεται επίσης γνωστό πως η αγορά των 1.250.000 μετοχών εκ του ανωτέρω πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Hellenic Seaways έχει ήδη ολοκληρωθεί, διά καταβολής τοις μετρητοίς, ενώ οι υπόλοιπες 37.789.833 μετοχές θα αποκτηθούν βάσει συμφωνίας, η οποία τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων κανονιστικών και λοιπών αρχών.
Τέλος, στην ανακοίνωση της Attica Group επισημαίνεται ότι από πλευράς εταιρείας, χρηματοοικονομικός σύμβουλος για τη συμφωνία διετέλεσε η UBS Limited και νομικός σύμβουλος η δικηγορική εταιρία Μπερνίτσας.
Για το χθεσινό δημοσίευμα για το θέμα πατήστε ΕΔΩ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης