Ναυτιλία

Συνεργασία της GMG με την E.ON για το παράκτιο αιολικό πάρκο Rampion

tags :
Συνεργασία της GMG με την E.ON για το παράκτιο αιολικό πάρκο Rampion
Για την εγκατάσταση καλωδίου οπτικών ινών στο υπό κατασκευή 13 χλμ παράκτιο αιολικό πάρκο Rampion Offshore, από την ακτή του Sussex
Η Global Marine Group (GMG) ανακοίνωσε ότι υπογράφει συμβόλαιο με την E.ON για την εγκατάσταση καλωδίου οπτικών ινών στο  υπό κατασκευή 13 χλμ παράκτιο αιολικό πάρκο Rampion Offshore, από την ακτή του Sussex στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 Μετά την ολοκλήρωση, το καλώδιο θα εκτείνεται από την ακτή σε έναν υπεράκτιο υποσταθμό, παρέχοντας έναν ζωτικό σύνδεσμο επικοινωνίας.
Η εγκατάσταση αναμένεται να ολοκληρωθεί αργότερα αυτό το μήνα.
 Η CWind, η οποία είναι μέλος της GMG, θα εκτελέσει τη σύμβαση και θα χρησιμοποιήσει τα περιουσιακά στοιχεία του Ομίλου και την ομάδα μηχανικών έργων.
Η εγκατάσταση θα επικεντρωθεί σε θωρακισμένο καλώδιο 96 ινών που παρέχεται από το Hexatronic, το οποίο έχει εγκατασταθεί από το CS Recorder χρησιμοποιώντας το Hi-Plough για να εξασφαλίσει την κατάλληλη προστασία καλωδίων στον σκληρό θαλάσσιο βυθό.
Το αιολικό πάρκο ανοικτής θάλασσας Rampion, που ανήκει στην E.ON, στην Green Investment Bank plc και στην καναδική ενεργειακή εταιρεία Enbridge θα ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει το 2018 και  θα παράγει ενέργεια 400MW, για σχεδόν 347.000 κατοικίες, τα μισά περίπου σπίτια στο Sussex.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης