Ναυτιλία

Ναυτιλιακή Εβδομάδα στη Νέα Υόρκη από τη Capital Link

tags :
Ναυτιλιακή Εβδομάδα στη Νέα Υόρκη από τη Capital Link

To Συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με την DNB, το New York Stock Exchange, το Nasdaq, το New York City Economic Development Corporation και το The Port Authority of NY & NJ

Έχοντας στο ενεργητικό της σειρά επιτυχημένων διοργανώσεων Ναυτιλιακών Συνεδρίων μεγάλης κλίμακας στα σημαντικότερα ναυτιλιακά κέντρα του κόσμου, η Capital Link διοργανώνει Ναυτιλιακή Εβδομάδα στη Νεα Υόρκη με πληθώρα εκδηλώσεων στα πλαίσια της οποίας θα λάβει χώρα, στις 9 Οκτωβρίου το “10th Annual Capital Link New York Maritime Forum” στο Metropolitan Club στη Νέα Υόρκη.

To Συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με την DNB, το New York Stock Exchange, το Nasdaq, το New York City Economic Development Corporation και το The Port Authority of NY & NJ.

Το Φόρουμ αφορά τις επενδύσεις, απευθύνεται στους επαγγελματίες της ναυτιλίας, και ο στόχος είναι διπλός: Πρώτον, να προσφέρει μια διαδραστική πλατφόρμα για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ επενδυτών, χρηματοδοτών, ιδιοκτητών φορτίων και εφοπλιστών, όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στις ναυτιλιακές αγορές και στις αγορές των εμπορευμάτων παγκοσμίως καθώς και στις χρηματοπιστωτικές αγορές και κεφαλαιαγορές. Δεύτερον, να προβάλει και να προωθήσει τον ρόλο της Νέας Υόρκης ως κόμβο για την παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά και να προσελκύσει περισσότερες επιχειρήσεις στη Νέα Υόρκη έχοντας στοχεύσει σε ένα ακροατήριο αποτελούμενο από παράγοντες της ναυτιλίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στη ναυτιλιακή Εβδομάδα και στο Συνέδριο θα μιλήσουν και θα παραβρεθούν ηγέτες και εμπειρογνώμονες από την αγορά της ναυτιλιακής χρηματοδότησης, από τον χώρο του ναυτικού οικονομικού δικαίου, από τον ασφαλιστικό κλάδο, από τον χώρο της τεχνολογίας, από την κυβέρνηση, και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι του διεθνούς εμπορίου και της ναυτιλίας στη Νέα Υόρκη.

Με γνώμονα αυτούς τους στόχους, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις παρακάτω εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της “Capital Link New York Maritime Week” από τις 8 έως τις 10 Οκτωβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή στο φόρουμ, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: forums.capitallink.com/shipping/2018NYmaritime.

Δείτε επίσης