Περιβάλλον

Συνάντηση Macron και Schwarzenegger για ένα "καθαρό ενεργειακό μέλλον"

Συνάντηση Macron και Schwarzenegger για ένα
Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας είπε ότι ήταν "τιμή του" να συναντηθεί με τον Macron-μίλησαν για περιβαλλοντικά θέματα
Ο Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron καταφέρνει ένα νέο κτύπημα στον Donald Trump σχετικά με την πολιτική του Αμερικανικού προέδρου για την αλλαγή του κλίματος,  αυτή τη φορά υποστηρισσόμενος από τον μυώδη Arnold Schwarzenegger, μεταδίδει το BBC.
Οπως είπε ο Schwarzenegger, στη χθεσινή συνάντηση με τον Macron «μίλησαν για περιβαλλοντικά θέματα και ένα πράσινο μέλλον».
Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας είπε ότι ήταν "τιμή του" να συναντηθεί με τον Macron, προσθέτοντας ότι θα "συνεργαστούν για ένα καθαρό ενεργειακό μέλλον".
Οπως αναφέρει το BBC, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Macron συνοδεύεται από τον Χολυγουντιανό αστέρα και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, καθώς ορκίζεται να «κάνει πάλι σπουδαίο τον πλανήτη ξανά».
Πρόκειται για την απάντηση Μακρόν στο σλόγκαν "Κάνε ξανά την Αμερική σπουδαία", που ήταν το σύνθημα προεδρικής καμπάνιας του κ. Trump.
Ο Macron επικρίνει την απόφαση του αμερικανικού προέδρου να αποσυρθεί από τη συμφωνία για το κλίμα του Παρισιού το 2015.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης