Τελευταία Νέα
Περιβάλλον

Από σήμερα Δευτέρα (12/3) η υποβολή αιτήσεων για το νέο "Εξοικονομώ κατ' Οίκον"

Από σήμερα Δευτέρα (12/3) η υποβολή αιτήσεων για το νέο
Στις 12:00 μ.μ. αναμένεται να ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα επιδότησης
Τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για ένταξη στο νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ' Οίκον θα έχουν από σήμερα Δευτέρα 12/3 όσοι ενδιαφέρονται να προβούν σε ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας τους.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το σύστημα που θα δέχεται τις ηλεκτρονικές αιτήσεις θα ανοίξει για τους ενδιαφερόμενους πολίτες στις 12 το μεσημέρι.
Σημειώνεται πως από την περασμένη Πέμπτη 8/3 τέθηκε σε λειτουργία ο ιστότοπος exoikonomisi.ypen.gr, μέσω του οποίου θα υποβάλλονται οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσω αυτού να ενημερωθούν αναλυτικά για τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία ένταξης σε αυτό.
Υπενθυμίζεται ότι για την αξιολόγηση των αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για τον λόγο αυτό, δεν αποκλείεται λόγω του πιθανού μεγάλου αριθμού ενδιαφερομένων, να παρατηρηθούν αρχικά προβλήματα στην διαδικασία υποβολής των αιτήσεών τους.

To worldenergynews.gr είχε ασχοληθεί με το θέμα, κάνοντας ειδικές αναφορές, στην στήλη «Εξοικονομώ» και ειδικότερα στις εκάστοτε υποκατηγορίες του τρέχοντος προγράμματος.

Αναλυτικά:
- Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Που και πως θα υποβάλλουν την αίτηση - ΕΔΩ
- Ποιες κατοικίες εντάσσονται στο πρόγραμμα - Ποιες παρεμβάσεις λαμβάνουν χρηματοδότηση - ΕΔΩ
- Τα σημεία που πρέπει να προσέξετε πριν την υποβολή της αίτησης - ΕΔΩ


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης