Ευρώπη

Tajani για τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη: Δε θα φοβηθούμε αυτούς που εμπορεύονται βία και θάνατο

tags :
Tajani για τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη: Δε θα φοβηθούμε αυτούς που εμπορεύονται βία και θάνατο
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βαρκελώνη και το Καμπρίλς   
Τον αποτροπιασμό του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βαρκελώνη και το Καμπρίλς εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Antonio Tajani, τονίζοντας ότι η ΕΕ δεν πρόκειται να φοβηθεί αυτούς που εμπορεύονται τη βία και τον θάνατο.
Ειδικότερα, ο Tajani δήλωσε πως «σκέφτομαι τα θύματα αυτής της φρίκης και τις οικογένειές τους αλλά και όλους τους κατοίκους της Βαρκελώνης», εκφράζοντας παράλληλα την αλληλεγγύη του προς την Ισπανία, καθώς και ότι «η Βαρκελώνη είναι στην καρδιά όλων των Ευρωπαίων».
Παράλληλα, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι «η θέληση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να πολεμήσει την τρομοκρατία δεν κάμπτεται», καθώς και ότι «δε θα φοβηθούμε αυτούς που εμπορεύονται τη βία και το θάνατο, Θα τους αντιμετωπίσουμε με όπλα την ελευθερία μας, την αλληλεγγύη μας και τη Δικαιοσύνη».
Σημειώνεται ότι από το πρωί, οι σημαίες της Ισπανίας και της ΕΕ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μεσίστιες, ενώ το μεσημέρι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Πηγή:www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης