Δελτία Τύπου

«Χρυσή» διάκριση για την ΕΔΑ Αττικής

«Χρυσή» διάκριση για την ΕΔΑ Αττικής
«Η ακεραιότητα των δικτύων μας διασφαλίζεται με πολλαπλούς τρόπους» υπογράμμισε ο Επιχειρησιακός Διευθυντής Διανομής της ΕΔΑ Αττικής, κ. Α. Τόσιος
Σημαντική διάκριση για την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, καθώς η εν λόγω η εταιρεία απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Συντήρηση Εγκαταστάσεων» στο πλαίσιο της τελετής απονομής Facilities Management Awards 2017, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου.
Η ανακοίνωση έχει ως ακολούθως:
«Η διοργάνωση που επιβραβεύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση εγκαταστάσεων ανέδειξε ως βέλτιστη πρακτική στον τομέα της συντήρησης, τη μέθοδο που χρησιμοποιεί η ΕΔΑ Αττικής για την προληπτική συντήρηση των δικτύων της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία εφαρμόζει τη μέθοδο εσωτερικής επιθεώρησης με ευφυή συστήματα μέτρησης, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την επιτυχή έκβαση μία ιδιαίτερα σύνθετης εργασίας ελέγχου των αγωγών χωρίς να απαιτείται η διακοπή της ροής του φυσικού αερίου. Έτσι, αποφεύγεται η απενεργοποίηση τμημάτων του δικτύου, καθώς και η εκτόνωση στο περιβάλλον σημαντικών ποσοτήτων φυσικού αερίου. Παράλληλα, δημιουργείται μία πολύτιμη βάση δεδομένων των ευρημάτων που συλλέγονται με στόχο την περαιτέρω ανάλυσή τους και την έγκαιρη αναγνώριση λήψης διορθωτικών ενεργειών».
Ο Επιχειρησιακός Διευθυντής Διανομής της ΕΔΑ Αττικής, κ. Α. Τόσιος, δήλωσε ότι «Η σημερινή βράβευση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, καθώς αναδεικνύει τη δέσμευσή μας στην αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία των υποδομών μας. Η ακεραιότητα των δικτύων μας διασφαλίζεται με πολλαπλούς τρόπους, ωστόσο η συγκεκριμένη πρακτική επιθεώρησης αυτών με έξυπνα συστήματα μέτρησης, συνιστά μία καινοτόμο πρακτική συντήρησης που έχει προσφέρει σημαντική τεχνογνωσία στις ομάδες λειτουργίας και συντήρησης της εταιρείας. Ταυτόχρονα, ενισχύει την πεποίθηση που έχουμε ως Διαχειριστής του δικτύου διανομής ότι η πρόληψη είναι το κλειδί στη διανομή αξιόπιστης ενέργειας με τον πλέον ασφαλή και οικονομικό τρόπο».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης