Δελτία Τύπου

Την παγκόσμια ημέρα εμπειρίας του πελάτη γιόρτασε η OTEAcademy

Την παγκόσμια ημέρα εμπειρίας του πελάτη γιόρτασε η OTEAcademy
Η OTEAcademy είναι μέλος του CXPA από το 2012, συμμετέχοντας ενεργά σε International και European Exchange Meetings
Για 5η συνεχή χρονιά, την «Παγκόσμια Ημέρα Εμπειρίας Πελάτη», μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του CXPA ανά τον κόσμο, γιόρτασε η OTEAcademy.
Διαβάστε αναλυτικά:
Η OTEAcademy, μέλος του διεθνούς οργανισμού Customer Experience Professionals Association (CXPA), γιόρτασε για 5η συνεχή χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Εμπειρίας Πελάτη, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του CXPA ανά τον κόσμο.
Στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιήθηκε και φέτος στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy ένα Customer Experience Networking workshop, με τη συμμετοχή σημαντικών εταιρειών από διάφορους κλάδους, όπως οι Alpha Bank, Arkas Hellas, COSMOTE E-VALUE, GOODYS-EVEREST, Intale, Nobacco, Oracle Hellas, ReGeneration, Workable, Κραταιόν Consulting κ.ά., που επενδύουν σημαντικά στο Customer Experience. Οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους, ενημερώθηκαν για το διεθνή οργανισμό CXPA και έθεσαν τα θεμέλια για την ανάπτυξη της καλύτερης δυνατής Εμπειρίας Πελάτη. Την εκδήλωση στήριξαν με τις ευγενικές χορηγίες τους οι Oracle Hellas, COSMOTE E-VALUE και One Food One by Menoo.
Η OTEAcademy είναι μέλος του CXPA από το 2012, συμμετέχοντας ενεργά σε International και European Exchange Meetings. Έχει στο δυναμικό της 4 Certified Master Practitioners από το Academy of Service Excellence (UK), 6 Professional Customer Experience Trainers και 1 Certified Customer Experience Professional (CCXP). Διαθέτει μοναδική τεχνογνωσία στον τομέα του customer experience, έχοντας υλοποιήσει περισσότερα από 1.300 σεμινάρια – εκπαιδευτικά workshops σε θέματα «Εμπειρίας Πελάτη», στα οποία έχουν συμμετάσχει πάνω από 13.000 στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες.
Προτεινόμενα tags: oteacademy, cxday, cxpa, customer experience, ομιλος οτε
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας OTEAcademy
Tηλ. 210 6114045
Fax:210 6114833
email: info@oteacademy.gr

Σχετικά με την ΟΤΕAcademy
Η OTEAcademy, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι o μεγαλύτερος οργανισμός επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Με κύρια δραστηριότητα το business training, σχεδιάζει και υλοποιεί υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), ενώ στις σύγχρονες εγκαταστάσεις 18.500τ.μ. που διαθέτει παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας για διάφορες δραστηριότητες όπως οργάνωση εκπαιδεύσεων, εταιρικών συναντήσεων, συνεδρίων κ.λπ. Επιπλέον, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στο customer experience, η OTEAcademy προσφέρει και τη σειρά επαγγελματικών εκπαιδεύσεων προσωπικής ανάπτυξης με βάση τη φιλοσοφία Love2Learn®, με στόχο την εξέλιξη του εκπαιδευόμενου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, μέσα από μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία βασισμένη στις βιωματικές ασκήσεις, το δημιουργικό παιχνίδι και τις τέχνες. Η OTEAcademy αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη εκπαίδευσης των μεγαλύτερων διεθνών φορέων και ινστιτούτων τεχνολογίας, όπως η Cisco, η Alcatel – Lucent, η Oracle, η Microsoft κ.λπ. και είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο της Pearson Vue, του μεγαλύτερου οργανισμού πιστοποίησης διεθνώς».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης