Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το Φυσικό Αέριο δίνει ενέργεια στην έκθεση 160 χρόνια Made In Greece

Το Φυσικό Αέριο δίνει ενέργεια στην έκθεση 160 χρόνια Made In Greece
Το Φυσικό Αέριο επιστρέφει από τις 18 Ιανουαρίου ως τις 25 Μαρτίου στον φυσικό του χώρο, την Τεχνόπολη, και καλεί μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν τις συναρπαστικές πτυχές της πορείας επιμέρους κλάδων της βιομηχανίας στην Ελλάδα
Το Φυσικό Αέριο, με αφορμή τη συμπλήρωση 160 χρόνων από την ίδρυση του πρώτου εργοστασίου φωταερίου της Αθήνας, στηρίζει ως Μέγας Χορηγός το συναρπαστικό ταξίδι των επισκεπτών της έκθεσης 160 Χρόνια Made in Greece και μας συστήνει την ιστορία της ελληνικής βιομηχανίας.
Αποτελώντας τον ιστορικότερο ενεργειακό πάροχο της χώρας, το Φυσικό Αέριο επιστρέφει από τις 18 Ιανουαρίου ως τις 25 Μαρτίου στον φυσικό του χώρο, την Τεχνόπολη, και καλεί μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν τις συναρπαστικές πτυχές της πορείας επιμέρους κλάδων της βιομηχανίας στην Ελλάδα.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της χορηγίας της έκθεσης 160 Χρόνια Made in Greece, το Φυσικό Αέριο σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΤΟ γίνεται πηγή έμπνευσης νέων καλλιτεχνών, που μέσα από τα έργα τους «φωτίζουν» τη διαδρομή του και αποτυπώνουν το ταξίδι του από το φωταέριο στο φυσικό αέριο και την ηλεκτρική ενέργεια. Τα έργα αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στον εμβληματικό χώρο από όπου ξεκίνησαν όλα, το εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας.
Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για την παρουσίαση της έκθεσης, η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Φυσικό Αέριο, κα. Ελένη Ράπτη, τόνισε: «Για όλους εμάς στο Φυσικό Αέριο η έκθεση αυτή, που συνιστά μια πλήρη αναδρομή στην ελληνική βιομηχανική καινοτομία και πρωτοπορία των τελευταίων 160 χρόνων, είναι μια καλή αφορμή για να μας υπενθυμίσει πού ήμασταν, πού έχουμε πάει και πού θέλουμε να πάμε.
Το Φυσικό Αέριο είναι η φυσική και ιστορική συνέχεια του παρελθόντος, του παρόχου ενέργειας που με το φωταέριο έφερε για πρώτη φορά το φως στην πόλη της Αθήνας. Σήμερα, είμαστε εδώ και με εφόδια την αδιαμφισβήτητη εμπειρία και τεχνογνωσία μας στην παροχή φυσικού αερίου, δείχνουμε το αύριο της ενέργειας, κάνοντας πλέον δυναμική είσοδο και στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος και επεκτείνοντας τη δραστηριότητά μας σε όλη την Ελλάδα».    


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης