Τελευταία Νέα
Αυστραλία

Ο Elon Musk της Tesla υποσχέθηκε να επιλύσει το ενεργειακό πρόβλημα της Αυστραλίας "σε 100 μέρες"

Ο Elon Musk της Tesla υποσχέθηκε να επιλύσει το ενεργειακό πρόβλημα της Αυστραλίας
O Musk, τις προηγούμενες μέρες, υπέβαλε πρόταση, η Tesla να λύσει εντός 100 ημερών τα ενεργειακά προβλήματα της Νότιας Αυστραλίας, αλλιώς να προσφέρει τις τεχνολογίες δωρεάν
O πρωθυπουργός της Αυστραλίας Malcolm Turnbull συνομίλησε σήμερα επί μία ώρα με τον Elon Musk, ιδρυτή της Tesla, για θέματα αποθήκευσης ενέργειας της Αυστραλίας, ανακοίνωσε το πρωθυπουργικό γραφείο.
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μετά την δήλωση του δισεκατομμυριούχου της τεχνολογίας, ότι προτίθεται να παράσχει τεχνολογίες μπαταρίας και να επιλύσει τα ενεργειακά προβληματα της Νότιας Αυστραλίας μέσα σε 100 ημέρες.
Το γραφείο του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι η μακρά συνομιλία πραγματοποιήθηκε με αμοιβαία συμφωνία.
"Οι δύο άνδρες είχαν μια σε βάθος συζήτηση σχετικά με την σημασία της αποθήκευσης ενέργειας και το μέλλον του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας," είπε εκπρόσωπος του Turnbull, σημειώνει ο Guardian.
O Musk, τις προηγούμενες μέρες, υπέβαλε πρόταση, η Tesla να λύσει εντός 100 ημερών τα ενεργειακά προβλήματα που παρουσιάζονται τους τελευταίους μήνες στη Νότια Αυστραλία.
Σε αντίθετη περίπτωση, μάλιστα, είπε ο Musk, εάν δηλαδή δεν προλάβαινε να παραδώσει το σύστημα αποθήκευσης μπαταρίας σε 100 μέρες, θα το έκανε δωρεάν.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης