Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Πτώση 0,2% στον S&P και 0,4% για τον Nasdaq

Wall Street: Πτώση 0,2% στον S&P και 0,4% για τον Nasdaq

31 μονάδες έχασε ο Dow

 

Πτώση στη Wall Street την Τρίτη καθώς ο S&P 500 υποχώρησε για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση.

Ο Dow Jones υποχώρησε κατά 31,31 μονάδες ή 0,08%, για να διαμορφωθεί στις 39.282,33 μονάδες.
Ο S&P 500 υποχώρησε 0,28% για να κλείσει στις 5.203,58 μονάδες.
Ο S&P 500 energy sector υποχώρησε 0,76% στις 706,69 μονάδες.
Ο Nasdaq έχασε 0,42%, τερματίζοντας στις 16.315,70.

Την περασμένη εβδομάδα και οι τρεις δείκτες έκλεισαν σε ρεκόρ την Πέμπτη και ο Dow πλησίασε το επίπεδο των 40.000.

Μια ομάδα μετοχών που κινήθηκε υψηλότερα την Τρίτη περιελάμβανε την Tesla, η οποία κέρδισε σχεδόν 3% σε μια ανάκαμψη για τον κατασκευαστή ηλεκτρικών οχημάτων που μέχρι στιγμής παραπαίει φέτος. Οι μετοχές της Seagate Technology σημείωσαν άνοδο περίπου 7,4% μετά από αναβάθμιση σε overweight στη Morgan Stanley λόγω αισιοδοξίας για την τεχνητή νοημοσύνη. Η Krispy Kreme σημείωσε ράλι 39% αφού η εταιρεία λιανικής πώλησης ντόνατ ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη συνεργασία της με τη McDonald's.

«Η αγορά διευρύνεται, φέρνει περισσότερους από αυτούς τους κυκλικούς τομείς και αυτό υποστηρίζεται από τα στοιχεία που έρχονται που υποδηλώνουν ότι η οικονομία εξακολουθεί να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ότι ο πληθωρισμός είναι ακόμα θετικός και εξακολουθεί να υπερβαίνει τον στόχο», δήλωσε ο Tom Hainlin, ανώτερος επενδυτής στην U.S. Bank Asset Management.

Τα οικονομικά στοιχεία της Τρίτης ήταν μικτά, δείχνοντας ισχυρότερες από τις αναμενόμενες παραγγελίες για διαρκή αγαθά, αλλά μειώνεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών.
Οι επενδυτές περιμένουν σε μεγάλο βαθμό την δημοσίευση των τελευταίων αναγνώσεων για τις προσωπικές καταναλωτικές δαπάνες και τα ανοίγματα της αγοράς εργασίας.

Οι κύριοι δείκτες είναι σε ρυθμό για τον πέμπτο συνεχόμενο κερδοφόρο μήνα τους. Ο δείκτης της ευρείας αγοράς ενισχύθηκε περισσότερο από 2% τον Μάρτιο. Ο Nasdaq σημειώνει άνοδο 1,4% για την περίοδο, ενώ ο Dow σημειώνει άνοδο 0,7%.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης