Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

MYTILINEOS - Κύκλος Ιδεών: Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ V: Από την κρίση στην κανονικότητα ή η κρίση ως κανονικότητα;

MYTILINEOS - Κύκλος Ιδεών: Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ V: Από την κρίση στην κανονικότητα ή η κρίση ως κανονικότητα;
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 11- 12 Οκτωβρίου 2021 με φυσική κατά βάση παρουσία των ομιλητών στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138)

H Mytilineos προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις εργασίες του 5ου Συνεδρίου του «Κύκλου Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση» με κεντρικό θέμα το ερώτημα:  Από την κρίση στην κανονικότητα ή η κρίση ως κανονικότητα;

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 11- 12 Οκτωβρίου 2021 με φυσική κατά βάση παρουσία των ομιλητών στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138). Λόγω όμως του περιορισμένου αριθμού θέσεων εξαιτίας των υγειονομικών μέτρων  για την προστασία της δημόσιας υγείας, σας καλούμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Συνεδρίου μέσω του διαδικτύου  (Youtube & Facebook Live).

Μπορείτε επίσης - εφόσον επιθυμείτε - να υποβάλετε ερωτήσεις και να συμμετάσχετε στη συζήτηση μέσω των ακόλουθων email: ekyklos.gr@gmail.com  & info@ekyklos.gr  


8_19.JPG

Ττην 2η ημέρα του Συνεδρίου (12.10.2021) στις 12.00 θα γίνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα «Οι δύο όψεις των πραγμάτων στη διεθνή και την ευρωπαϊκή οικονομία: η θέση της Ελλάδας».

Στο πάνελ θα συμμετέχουν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, π. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης & υπουργός Οικονομικών, ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MYTILINEOS και ο Βασίλης Ψάλτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αlpha Bank.

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος, Κώστας Καλλίτσης.

Στην ιστοσελίδα του Κύκλου Ιδεών μπορείτε να βρείτε πλούσιο ενημερωτικό υλικό για το συνέδριο, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Για εγγραφή στο συνέδριο, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης