Κεραμουργεία Β.Ελλάδος : Έλαβε άδειες απoθήκευσης 417,4 MW από την ΡΑΕ

Κεραμουργεία Β.Ελλάδος : Έλαβε άδειες απoθήκευσης 417,4 MW από την ΡΑΕ
Ανακοινώσεις της ΡΑΕ
Δύο άδειες για αποθήκευση έλαβε η Κεραμουργεία Βορείου Ελλάδος.

Πρόκειται για δύο άδειες μέσω συσσωρευτών στην Χρυσούπολη Καβάλας, έκαστη μέγιστης ισχύος  96,6 MW και εγκατεστημένης ισχύος 208,7 ΜW, διάρκειας 25 ετών έκαστη, με τραπεζική χρηματοδότηση.
Η πρώτη στην περιοχή Μάγουλα και η δεύτερη στην περιοχή Ορίζοντας

Ποιά είναι η Κεραμουργεία Βορείου Ελλάδος - ΚΕΒΕ

Παραγωγή τούβλων, κεραμιδιών και αξεσουάρ στεγών. Εμπόριο δομικών διακοσμητικών στοιχείων

Η καινοτομία, η ποιότητα και η οικολογία είναι έννοιες που χαρακτηρίζουν την Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος Α.Ε. (ΚΕ.Β.Ε. Α.Ε.), η οποία δραστηριοποιείται παραγωγικά από το 2008. Σκοπός της είναι να φέρει στην αγορά νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας, βιοκλιματικού σχεδιασμού και καθαρών τεχνολογιών δόμησης. Οι εγκαταστάσεις της ΚΕΒΕ εκτείνονται σε ιδιόκτητο χώρο 235.000m2, με 44.000m2 βιομηχανικό κτήριο και 12.000m2 βιομηχανικό υπόστεγο στέγασης α’ ύλης, σε στρατηγική θέση στη Νέα Σάντα Κιλκίς.

Ο άριστος συνδυασμός της κορυφαίας τεχνολογίας με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της ΚΕΒΕ δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις έτσι ώστε κάθε προϊόν της να είναι πλήρως εναρμονισμένο με τους κανόνες και τις διατάξεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Η μεγαλύτερη δύναμη της ΚΕΒΕ όμως βρίσκεται στους ανθρώπους της. Στελεχώνοντας το ανθρώπινο δυναμικό της με εξειδικευμένο προσωπικό, τόσο από τον επιστημονικό όσο και από τον τεχνικό τομέα, θεμελιώνει γερά τις βάσεις της για μια επιτυχημένη πορεία.

Φυσικά για την ΚΕΒΕ σημαντικό ρόλο δεν έχει μόνο η τεχνολογία, αλλά και το περιβάλλον. Με σεβασμό στη φύση που δίνει την πρώτη ύλη, με προγραμματισμό συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα και χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον για συνειδητή περιβαλλοντικά δόμηση και διαβίωση. Η εταιρεία εμφανίζει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, προμηθεύοντας πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως με δομικά προϊόντα, που προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://findbiz.gr/el/company/northern-greece-ceramics-sa/601000270818

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης

?>