Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΡΑΕ: Tι πρότεινε ο ΔΕΣΦΑ για τον “παράγοντα f” του market test για τη "Νέα Μεσημβρία"

ΡΑΕ: Tι πρότεινε ο ΔΕΣΦΑ για τον “παράγοντα f” του market test για τη
Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Σε συνέχεια της δημόσιας διαβούλευσης επί των κειμένων για την διενέργεια Market Test για το έργο  «Αγωγός Νέας Μεσημβρίας –Ευζώνων/ Γευγελή και Μετρητικός Σταθμός» (βλ. αποτελέσματα), ο Διαχειριστής του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου, ΔΕΣΦΑ Α.Ε., υπέβαλε την πρότασή του σχετικά με την τιμή του «παράγοντα f», όπως ορίζεται στο άρθρο 22 του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/459 της Επιτροπής της 16ης Μαρτίου 2017 για τη θέσπιση κώδικα δικτύου σχετικά με μηχανισμούς κατανομής δυναμικότητας στα συστήματα μεταφοράς αερίου και για την κατάργηση του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 984/2013. Προτείνεται f = 0,5, όπως τεκμηριώνεται στο σημείωμα του Διαχειριστή.

Η Αρχή θέτει σήμερα σε δημόσια διαβούλευση την εισήγηση του Διαχειριστή. Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 31 Μαΐου 2022. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΕ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση //www.rae.gr/diavoulefseis/31913/gasconsultation@rae.gr">gasconsultation@rae.gr ή εγγράφως.

Η ΡΑΕ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ή/και των απόψεών του.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης