Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Aptera: Το EV αυτοκίνητο με τις ηλιακές μπαταρίες σε παραγωγή των πρώτων 2.000 τεμαχίων

Aptera: Το EV αυτοκίνητο με τις ηλιακές μπαταρίες σε παραγωγή των πρώτων 2.000 τεμαχίων

Τα πρώτα 2.000 οχήματα Launch Edition θα τεθούν σε προτεραιότητα για πρόωρες παραδόσεις στους επενδυτές σύμφωνα με το PV Europe

 

Η start-up Aptera Motors από την Καλιφόρνια ξεκίνησε μια προσπάθεια για να επιταχύνει την παραγωγή του ηλιακού-ηλεκτρικού οχήματος (SEV) και να κάνει την ηλιακή κινητικότητα πραγματικότητα.

Πρόσφατα, η Aptera Motors παρουσίασε το σχέδιο του οχήματος παραγωγής της – την έκδοση Launch. Το Aptera είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό EV του οποίου οι μπαταρίες μπορούν να φορτιστούν χρησιμοποιώντας ηλιακές κυψέλες ενσωματωμένες στο εξωτερικό περίβλημα του οχήματος.

Μέσω του προγράμματος Aptera Accelerator, τα πρώτα 2.000 οχήματα Launch Edition που παράγονται θα τεθούν σε προτεραιότητα για πρόωρες παραδόσεις στους επενδυτές. Από τώρα έως τις 26 Μαρτίου 2023, οποιοσδήποτε επενδύσει 10.000 $ ή περισσότερα θα προστεθεί σε ένα leader board στον ιστότοπο Aptera.

Ο επενδυτής που συνεισφέρει περισσότερο στο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου θα λάβει την πρώτη θέση παράδοσης και οι υπόλοιπες 1.999 θέσεις θα τεθούν σε προτεραιότητα σύμφωνα με το μεγαλύτερο ποσό επένδυσης.

Οι πελάτες πρέπει να παραλάβουν τα οχήματά τους από τις εγκαταστάσεις παραγωγής της Aptera στην Καλιφόρνια. Αλλά ακόμη και για πιθανούς επενδυτές εκτός Βόρειας Αμερικής ή για όσους δεν ενδιαφέρονται να είναι οι πρώτοι που θα κατέχουν ένα Aptera, αυτό το πρόγραμμα αντιπροσωπεύει μια σταθερή επενδυτική ευκαιρία: Σύμφωνα με την εταιρεία, μόλις ξεκινήσει η παραγωγή και παραδοθούν τα πρώτα οχήματα, η Aptera σκοπεύει να εισέλθει στο χρηματιστήριο και όλες οι επενδύσεις θα μετατραπούν σε μετοχές.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης