Επικαιρότητα

Σήμερα στις 13.00 η κηδεία του δημοσιογράφου Σ. Λογαρά στην Αγ. Παρασκευή

Σήμερα στις 13.00 η κηδεία του δημοσιογράφου Σ. Λογαρά στην Αγ. Παρασκευή

Σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας θα γίνει η κηδεία

Σήμερα στις 13.00 θα τελεστεί η κηδεία του δημοσιογράφου Σπύρου Λογαρά στην Αγ. Παρασκευή.

Ο φίλος και δημοσιογράφος Αντώνης Βασιλόπουλος αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο συνάδελφο με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Αντίο στο φίλο, τον αδερφό, τον 2ο πατέρα, τον κουμπάρο και νονό της κόρης μου, το σύντροφο και συναγωνιστή Σπύρο Λογαρά
Διαβάζω στο social media για τον Σπύρο συνάδελφος, "έντιμος άνθρωπος,γελαστός, με ήθος", "παλληκάρι της ζωής", "γλυκύτατος άνθρωπος με πολλή αγάπη μέσα του", "αξιόλογος άνθρωπος και εξαιρετικός συνάδελφος" και άλλα. Ο Σπύρος ήταν όλα αυτά και άλλα τόσα. Και είμαι περήφανος που τον γνώρισα την Άνοιξη του 1990 και η Άνοιξη της φιλίας μας κράτησε πάνω από 30 χρόνια, μέχρι που χτες το μεσημέρι ο χάρος επικράτησε του αγώνα που έδινε επί 3,5 μήνες.
Ο Σπύρος με βρήκε μικρό στη δουλειά είδε σε μένα "το κάτι άλλο", με ξεχώρισε-όπως και άλλους, με στήριξε, με γλύτωσε από κακοτοπιές. Μου έμαθε τα "μυστικά" της δημοσιογραφίας και πως να αποφεύγω παγίδες και κακοτοπιές. Ήταν δάσκαλος, αδερφός και πατέρας συνάμα. Μας συνέδεσε μια μεγάλη φιλία και μαζί με τη συμβία του
Πηνελόπη Μητρούλια
πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στα εύκολα και τα δύσκολα, με χαρές λύπες και στεναχώριες που για την Πηνελόπη θα είναι βουνό από δω και μπρος μιας και καλείται να σηκώσει το βάρος της απώλειας.
Θα μπορούσα να γράψω αμέτρητες σελίδες για τον Σπύρο, το ήθος, την Αρχοντιά, την Ευπρέπεια, τη γλυκύτητα, τη συναδερφοσύνη, τα πιστεύω και τους αγώνες του την κοινωνική δικαιοσύνη. Όμως το τι νιώθω απόψε, δεν θα μπορούσα ποτέ να εκφράσω κι ας έλεγε ότι είμαι καλός δημοσιογράφος. Τα τσιποπυράκια το μεσημέρι και το jack το βράδυ θα τα πιούμε και πάλι Σπύρο μου και θα κάνουμε τις μεγάλες συζητήσεις και θα με βάζεις στη θέση μου όταν παρεκτρέπομαι όταν θα έρθει εκείνη η ώρα....».



554545.JPG


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης