Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Έντονη ανησυχία από την έκρηξη κρουσμάτων σε Βόρεια Ελλάδα, Θεσσαλονίκη

Έντονη ανησυχία από την έκρηξη κρουσμάτων σε Βόρεια Ελλάδα, Θεσσαλονίκη
Γώγος: Η Delta χτυπά όλες τις ηλικίες
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί στους ειδικούς η έξαρση κρουσμάτων που καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες στη βόρεια Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που προβληματισμός επικρατεί και για το αυξημένο ιικό φορτίο στα σχολεία της χώρας.
Οι επιστήμονες φοβούνται μην τυχόν και επαναληφθούν οι εικόνες του περσινού φθινοπώρου, όταν και η Θεσσαλονίκη μπήκε σε καθεστώς lockdown το Νοέμβριο.
 
Ενδεικτικό της ανησυχίας που επικρατεί στην κυβέρνηση και στο αρμόδιο υπουργείο Υγείας, είναι τόσο ο υπουργός Θ. Πλεύρης όσο και αναπληρώτρια υπουργός Μίνα Γκάγκα μεταβαίνουν στη Θεσσαλονίκη όπου και θα έχουν έκτακτη σύσκεψη με τους επικεφαλής των υγειονομικών περιφερειών.
Αν και ο κ.Πλεύρης είπε πως δεν τίθεται θέμα επιβολής περιοριστικών μέτρων στη Θεσσαλονίκη και ότι η ηγεσία του υπουργείου μεταβαίνει στην πόλη για να προλάβει καταστάσεις, το σενάριο επιβολής ενός μίνι lockdown δεν αποκλείεται, μια και οι νοσοκομειακοί γιατροί μεταδίδουν μια ιδιαίτερα ανησυχητική εικόνα με αυξημένες νοσηλείες και πλήρη κρεβάτια στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης