Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Προς παράταση, μέχρι τον Ιούλιο, οι φορολογικές δηλώσεις

Προς παράταση, μέχρι τον Ιούλιο, οι φορολογικές δηλώσεις
Στο υπουργείο Οικονομικών υπάρχει μεγάλη ανησυχία, καθώς μόλις ένας στους έξι φορολογούμενους εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το TAXIS άνοιξε φέτος στις 31 Μαρτίου
Οι χαμηλές ταχύτητες υποβολής των φετινών δηλώσεων φέρνουν πιο κοντά το σενάριο της παράτασης ώς το τέλος Ιουλίου, καθώς διευρύνεται το κύμα των φορολογουμένων που κρατά αποστάσεις, λόγω του βομβαρδισμού που δέχονται από την ακρίβεια.
Όσοι αποφασίσουν να υποβάλουν φορολογική δήλωση, θα το κάνουν την τελευταία στιγμή, αφού έχουν αλλάξει προτεραιότητες και αυτό που τους καίει είναι πώς θα προστατευθούν από την ενεργειακή καταιγίδα και όχι ο λογαριασμός της εφορίας που έχει περάσει στα μετόπισθεν της μάχης των πληρωμών.
 
 
Στο υπουργείο Οικονομικών υπάρχει μεγάλη ανησυχία, καθώς μόλις ένας στους έξι φορολογούμενους εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το TAXIS άνοιξε φέτος στις 31 Μαρτίου, για να εκπληρώσει την ετήσια υποχρέωση του. Όπως επιβεβαιώνεται από τα στατιστικά στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), μέχρι χθες είχαν υποβληθεί 1.415.373 φορολογικές δηλώσεις, σε σύνολο 6,44 εκατ. που ανεβαίνουν στο σύστημα.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης