Επικαιρότητα

Ο κατάλογος των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Ο κατάλογος των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Ο κατάλογος αυτός παρουσιάστηκε στη Συνεδρίαση της ΚΠΕ
Τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά του ανά νομό ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Ο κατάλογος αυτός παρουσιάστηκε στη Συνεδρίαση της ΚΠΕ.

Ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ανέφερε στην ομιλία του στην ΚΠΕ: ««Από τη πρώτη Κυριακή ισχυρό ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για να μην μπει η χώρα σε αστάθεια, που είναι έτοιμες να μας οδηγήσουν οι δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι η καρέκλα και όχι το δημόσιο συμφέρον».  Και συνέχισε: «Δεσμεύομαι σήμερα στον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα ότι αν μας δώσουν μια ισχυρή εντολή, ένα μήνυμα αναγέννησης και προοπτικής, θα τους το ανταποδώσουμε με αξιοπρέπεια και αξιοπιστία, ανοίγοντας άμεσα την επόμενη ημέρα βάσει του προγράμματός μας έναν διάλογο για πεδίο συγκλίσεων και όχι ένα πεδίο συγκρούσεων και διχασμού. Χωρίς κανένα παζάρι εξουσίας. Θα δώσουμε και θα κερδίσουμε τη μάχη ως δύναμη ευθύνης. Ως δύναμη αποκατάστασης της ανεξαρτησίας και του κύρους των θεσμών. Ως εμπνευστής ενός νέου πατριωτισμού», είπε ο κ. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε ότι «δυνατό ΠΑΣΟΚ θα σημάνει δυνατή Ελλάδα με βιώσιμη ανάπτυξη, ισχυρούς θεσμούς και δίκαιη κοινωνία. Έχουμε χρέος η ιστορική παράταξη να μην αγκυροβολήσει στο παρελθόν».

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ο Βαγγέλης Αργύρης, επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων, τόνισε πως «η διαδικασία επιλογής των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ήταν μία ανοιχτή διαδικασία η οποία έγινε με βασικούς άξονες τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την αξιοποίηση του πιο ικανού ανθρώπινου δυναμικού σε κάθε νομό, την ανανέωση στα πρόσωπα και την αύξηση της συμμετοχής των νέων».

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης