Εξοικονόμηση

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας φέρνει την καινοτομία και την εξοικονόμηση ενέργειας στην 86η ΔΕΘ

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας φέρνει την καινοτομία και την εξοικονόμηση ενέργειας στην 86η ΔΕΘ
Το Φυσικό Αέριο ΕΕΕ θα συστήσει στους επισκέπτες της έκθεσης το Smarthink

To Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δίνει το δυναμικό παρών για 3η χρονιά στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Καινοτομία, εξοικονόμηση, διάδραση και απίθανα δώρα όλα συγκεντρωμένα στο περίπτερο της εταιρείας, στον Χώρο Ιδιαίτερης Προβολής 13Α από αυτό το Σάββατο 10/9 έως και τις 18/9.

Φέτος το Φυσικό Αέριο ΕΕΕ θα συστήσει στους επισκέπτες της έκθεσης το Smarthink, την καινοτόμο υπηρεσία που με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης προσφέρει εξοικονόμηση έως 20% σε ενέργεια και χρήματα για κάθε σπίτι, ανεξαρτήτως παρόχου ενέργειας.

Ο κ. Γιάννης Μητρόπουλος, Γενικός Διευθυντής στο Φυσικό Αέριο ΕΕΕ δήλωσε σχετικά «Το Φυσικό Αέριο EEE ήρθε έγκαιρα να αντιμετωπίσει τις ενεργειακές προκλήσεις, ενσωματώνοντας το ζήτημα της αειφόρου ανάπτυξης και της διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας στον πυρήνα της στρατηγικής της. Πρωτεύων στόχος μας ήταν πάντα η ανάπτυξη και προσφορά στους καταναλωτές καινοτόμων υπηρεσιών που δίνουν λύσεις κι επιλογές ειδικά στην διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας, και των συσκευών του σπιτιού. Πλέον θεωρούμε ότι με το Smarthink η εναλλακτική που προσφέρουμε στα νοικοκυριά της χώρας,  είναι σε θέση να απαντήσει όχι μόνο στις τρέχουσες ενεργειακές εξελίξεις αλλά και σε αυτές που θα έρθουν στο μέλλον».

Τα εγκαίνια του περιπτέρου της εταιρείας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 12:00 με δώρα, εκπλήξεις και  ζωντανή μετάδοση από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Velvet 96,8

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης