Τελευταία Νέα
Ηλεκτρισμός

Επανεξετάζεται η συνεργασία Hyundai - Apple στην ηλεκτροκίνηση

Επανεξετάζεται η συνεργασία Hyundai - Apple στην ηλεκτροκίνηση
Λίγες λεπτομέρειες είναι γνωστές για τις συνομιλίες μεταξύ των δύο εταιρειών

Επανεξετάζουν την πιθανή συνεργασία τους Hyundai και Apple. Οι ανησυχίες τους σχετικά με το να γίνουν κατασκευαστές αυτοκινήτων που θα ανήκουν στην Apple, μειώνουν τις προοπτικές για μια συμφωνία.

Σημειώνεται ότι οι δυο εταιρείες συζητούν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και μια δέσμευση μπαταριών, αναφέρει το Reuters.

Λίγες λεπτομέρειες είναι γνωστές για τις συνομιλίες μεταξύ των δύο εταιρειών. Ωστόσο, οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στις συζητήσεις λένε ότι οι επιλογές που εξετάστηκαν περιελάμβαναν τη Hyundai ή την Kia ως κατασκευαστή οχημάτων σχεδιασμένων από την Apple, αυτοκινήτων τα οποία θα πωληθούν με την ισχυρή, πανταχού παρουσία του αμερικανικού κολοσσού.

Περί Hyundai

Η Hyundai είναι παραδοσιακά γνωστή για την απροθυμία της να συνεργαστεί με εξωτερικούς συνεργάτες, κατασκευάζοντας κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων και όλα τα τμήματα από τον δικό της χάλυβα ενώ ακόμη και το εσωτερικό των αυτοκινήτων της κατασκευάζεται από την εταιρεία. Διαθέτει μια κάθετα ολοκληρωμένη αλυσίδα εφοδιασμού και ειναι ο δεύτερος μεγαλύτερος όμιλος της Νότιας Κορέας.

Αν και οι μετοχές της Kia και της Hyundai έχουν αυξηθεί λόγω των συνομιλιών, υπάρχει μεγάλη αντίθεση να γίνει κατασκευαστής συμβολαίων της Apple, ο οποίος και θα μπορούσε να διατηρήσει οποιαδήποτε συμφωνία με τον αμερικανικό γίγαντα, ανέφεραν στελέχη.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης