Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Συμμετοχή του Σταθάκη στη «Ρωσική Εβδομάδα Ενέργειας» στη Μόσχα

Συμμετοχή του Σταθάκη στη «Ρωσική Εβδομάδα Ενέργειας» στη Μόσχα
Το παρών θα δώσουν οι διευθύνοντες σύμβουλοι των μεγάλων παγκόσμιων και ρωσικών εταιρειών ενέργειας
Ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης, μεταβαίνει αύριο στη Μόσχα προκειμένου να συμμετάσχει στο Συνέδριο «Russian Energy Week 2017» που πραγματοποιείται 3-7 Οκτωβρίου.
Ο Υπουργός θα μιλήσει στην ενότητα «Global Energy: Challenges and Sustainable Development».
Υπενθυμίζεται, ότι το διεθνές φόρουμ θα επικεντρωθεί στα θέματα του φυσικού αερίου, του άνθρακα και της ηλεκτρικής ενέργειας σε συνδυασμό με άλλα ενεργειακά θέματα.
Παράλληλα, στην εκδήλωση αντικείμενο συζήτησης είναι οι προοπτικές του ενεργειακού τομέα της Ρωσίας και στο πως θα αξιοποιηθούν οι δυνατότητες της διεθνούς συνεργασίας.
Το παρών θα δώσουν οι διευθύνοντες σύμβουλοι των μεγάλων παγκόσμιων και ρωσικών εταιρειών ενέργειας.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ιρανός υπουργός Πετρελαίου Bijan Namdar Zangeneh, ο Υπουργός Πετρελαίου και Ορυχείων της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, Eulogio Del Pino, ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Dmitri Peskov και ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Alexander Novak θα παραστούν στην εκδήλωση.
Τέλος, το ίδρυμα Roscongress είναι ο φορέας της συγκεκριμένης εκδήλωσης, που ιδρύθηκε το 2007 για να αναπτύξει τις οικονομικές προοπτικές της Ρωσίας και να ενδυναμώσει την εικόνα της χώρας, αναλαμβάνοντας τη διεξαγωγή συνεδρίων και εκθέσεων με οικονομικό και κοινωνικό προσανατολισμό.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης