Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Αιολικό πάρκο - γίγας 2000 MW στην Οκλαχόμα - Ανοδικά η ζήτηση στις ΗΠΑ το γ' τρίμηνο 2017

Αιολικό πάρκο - γίγας 2000 MW στην Οκλαχόμα - Ανοδικά η ζήτηση στις ΗΠΑ το γ' τρίμηνο 2017
Η AEP με το πρόγραμμα της Wind Catcher των 2.000 μεγαβάτ (MW) στην Οκλαχόμα, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα στον κόσμο όταν ολοκληρωθεί
Ανοδικές τάσεις παρουσιάζει η ζήτηση της αιολικής ενέργειας το τρίτο τρίμηνο του 2017 στις ΗΠΑ, με αρκετούς νέους πελάτες να προστίθενται στη λίστα του νέου ενεργειακού μετώπου.
Η Αμερικανική Eταιρεία Ενέργειας (AEP) , η Alliant Energy και η Xcel Energy ανακοίνωσαν όλα τα σχέδια για την ανάπτυξη και την ιδιοκτησία μεγάλης κλίμακας αιολικών έργων κατά το τρίτο τρίμηνο.
Μάλιστα, η AEP με το πρόγραμμα της Wind Catcher των 2.000 μεγαβάτ (MW) στην Οκλαχόμα, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα στον κόσμο όταν ολοκληρωθεί.
Υπάρχει επανεξισορρόπηση των πόρων παραγωγής, όχι μόνο στην εταιρεία μας, αλλά και σε αυτή τη χώρα» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΡ, Nick Akins, επισημαίνοντας ότι:
« Το έργο αυτό είναι σύμφωνο με τη στρατηγική μας για επένδυση στους ενεργειακούς πόρους του μέλλοντος και θα εξοικονομήσει χρήματα για τους πελάτες μας ενώ παράλληλα θα προσφέρει οικονομικά οφέλη στις κοινότητες».
Οι AEP, Alliant και Xcel Energy ανέδειξαν το χαμηλό κόστος του ανέμου στις ανακοινώσεις τους και σημείωσαν ότι αυτό που οι πελάτες τους όλο και περισσότερο απαιτούν.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η στην πολιτεία της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, η Dominion Energy συνεργάζεται με την DONG Energy για την ανάπτυξη και την ιδιοκτησία ενός έργου δύο ανεμογεννητριών και 12 MW αιολικής ενέργειας.
Το συγκεκριμένο έργο θα προωθήσει τις προσπάθειες για «μια νέα ισχυρότερη και πιο ποικιλόμορφη οικονομία της Βιρτζίνια» ανέφερε ο κυβερνήτης Terry McAuliffe, στο πλαίσιο της επιδίωξης της Βιρτζίνια να γίνει το 42ο κράτος με αιολική ενέργεια χρήσιμης κλίμακας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης