Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Με… χίλια η ΖeniΘ στην αγορά προϊόντων φυσικού αερίου / ηλεκτρισμού – Επιπλέον παροχές στους πελάτες της

Με… χίλια η ΖeniΘ στην αγορά προϊόντων φυσικού αερίου / ηλεκτρισμού – Επιπλέον παροχές στους πελάτες της
Σε συνεργασία με τον Οργανισμό ΕΥ club, η εταιρία έχει δημιουργήσει τη νέα θεματική κάρτα υγείας HWB-ZeniΘ μέσω της οποίας παρέχεται μεταξύ άλλων μια σειρά δωρεάν ιατρικών εξετάσεων για όλη την οικογένεια
Ξεπέρασαν τις 1.000 αιτήσεις σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός οι αιτήσεις νέων πελατών για προμήθεια φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας από την εταιρία ΖeniΘ, η οποία παράλληλα προσφέρει σ’ αυτούς μια σειρά από υπηρεσίες υγείας μέσω της συνεργασίας με τον Οργανισμό ΕΥ club.
Μάλιστα, είναι αξιοσημείωτο πως σχεδόν το 50% των ενδιαφερόμενων νέων πελατών για τα συνδυαστικά συμβόλαια της επιχείρησης, η οποία ως γνωστόν αποτελεί τη μετεξέλιξη της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας, προέρχονται από την περιοχή της Αττικής.
Στο πλαίσιο της εμπορικής της πολιτικής, η εταιρία προσφέρει τη νέα θεματική κάρτα υγείας HWB-ZeniΘ μέσω της οποίας παρέχεται μια σειρά δωρεάν ιατρικών εξετάσεων για όλη την οικογένεια, καθώς και άλλα σημαντικά προνόμια σε ιατρικές υπηρεσίες στους παλιούς και τους νέους πελάτες της.
Αποτέλεσμα της συνεργασίας του Οργανισμού καρτών υγείας ΕΥ club και της ZeniΘ, η HWB-ZeniΘ θα προσφέρεται εντελώς δωρεάν, δίνοντας μία ακόμη δυνατότητα στους πελάτες της ενεργειακής εταιρείας να μειώσουν τα έξοδά τους, παράλληλα με τις οικονομικές χρεώσεις ρεύματος και φυσικού αερίου.
Η παρουσίαση της κάρτας υγείας έγινε σε χθεσινή (29/1) εκδήλωση, από τον γενικό διευθυντή της ΖενίΘ Federico Regola και τον πρόεδρο και δημιουργό του ΕΥ club, Δημήτρη Καρατσιουμπάνη.

Πρόσθετες υπηρεσίες και εξοικονόμηση χρημάτων

Όπως ανέφερε ο κ. Regola, στόχος της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι η Ζενίθ να προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες στους καταναλωτές, οι οποίες παράλληλα με τις ενεργειακές της λύσεις θα τους βοηθήσουν να εξοικονομήσουν χρήματα από τον οικογενειακό προϋπολογισμό, βελτιώνοντας παράλληλα το επίπεδο ζωής τους.
Η ΖeniΘ αποτελεί την εξέλιξη της Εταιρείας Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Θεσσαλονίκης -Θεσσαλίας, η οποία δραστηριοποιείτο στις δύο περιφέρειες από το 2000 στην παροχή φυσικού αερίου.
Έτσι, με παρακαταθήκη την πετυχημένη πορεία της ΕΠΑ, η οποία την έχρισε κορυφαία πάροχο φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων, από την 1η Ιανουαρίου 2018 ξεκίνησε να προσφέρει πανελλαδικά και συμβόλαια ηλεκτρικής ενέργειας.
Όσον αφορά την παροχή φυσικού αερίου, η ίδια ημερομηνία σηματοδοτεί την κάθοδο της εταιρείας και στην Αττική.
Έτσι, έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, που ξεκίνησε να προσφέρει «πακέτα» φυσικού αερίου και ρεύματος, σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης