Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Απορρίφθηκε η προσφυγή κατά της Energean από το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ

Απορρίφθηκε η προσφυγή κατά της Energean από το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Energean, ο οποίος εξελίσσεται με βάση το χρονοδιάγραμμα, οι πρώτες παραδόσεις αερίου στην ισραηλινή αγορά από τα κοιτάσματα Karish και Tanin θα πραγματοποιηθούν το 2021
To Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ απέρριψε προσφυγή που είχε κατατεθεί κατά της Energean Oil & Gas και άλλων φορέων για θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη των δύο κοιτασμάτων Karish και Tanin, όπως ανακοίνωσε η Energean.
To αναπτυξιακό σχέδιο για τα δύο κοιτάσματα είχε εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές του Ισραήλ τον Αύγουστο του 2017, ενώ η εταιρία έλαβε την τελική επενδυτική απόφαση να προχωρήσει στην εκμετάλλευση του Karish και του Tanin τον Μάρτιο του 2018, αφού προηγουμένως εξασφάλισε τη χρηματοδότηση του πρότζεκτ.
Η εταιρία έχει επίσης υπογράψει 12 συμφωνίες Αγοράς και Πώλησης Αερίου με σημαντικές βιομηχανικές μονάδες στο Ισραήλ, που αφορούν στη διάθεση συνολικής ποσότητας 61 BCMφυσικού αερίου για μία μέση χρονική περίοδο 16 ετών.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Energean, ο οποίος εξελίσσεται με βάση το χρονοδιάγραμμα, οι πρώτες παραδόσεις αερίου στην ισραηλινή αγορά από τα κοιτάσματα Karish και Tanin θα πραγματοποιηθούν το 2021.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης