Commodities

Baker Hughes: Συνεχίσθηκε για 5η εβδομάδα η αύξηση στις πλατφόρμες πετρελαίου στις ΗΠΑ

Baker Hughes: Συνεχίσθηκε για 5η εβδομάδα η αύξηση στις πλατφόρμες πετρελαίου στις ΗΠΑ
Οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου αυξήθηκανκατά 9 στις 834, από 825 την προηγούμενη εβδομάδα
Νέα αύξηση, για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα, κατέγραψαν οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου στις ΗΠΑ, όπως προκύπτει από στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα 4/5/2018 η Baker Hughes.
Οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου αυξήθηκαν την τρέχουσα εβδομάδα έως 4/5, κατά εννέα, στις 834, από 825 την προηγούμενη εβδομάδα.
O συνολικός αριθμός των πλατφορμών, που περιλαμβάνει και τις πλατφόρμες εξόρυξης φυσικού αερίου αυξήθηκε κατά έντεκα, στις 1.032, από 1.021 την προηγούμενη εβδομάδα.
Οι τιμές του «μαύρου χρυσού» διατηρούν τα κέρδη τους μετά τα στοιχεία της Baker Hughes, με το αμερικανικό αργό να ενισχύεται κατά 1,9% στα 69,7 δολ. ανά βαρέλι.
Πάνω  από το ήμισυ των συνολικών πλατφορμων  βρίσκονται στη λεκάνη Permian στο δυτικό Τέξας και στο ανατολικό Νέο Μεξικό όπου οι νεργές μονάδες αυξήθηκαν κατά έξι αυτή την εβδομάδα σε 458, το υψηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο του 2015.
Η κυβέρνηση των Η.Π.Α. αναμένει την παραγωγή πετρελαίου στην Permian να ανέλθει σε ρεκόρ 3,2 εκατομμυρίων βαρελιών την ημέρα τον Μάιο, περίπου το 30% της συνολικής παραγωγής πετρελαίου των ΗΠΑ.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης