Επιχειρήσεις

Νέο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη, από τη WATT+VOLT

tags :
Νέο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη, από τη WATT+VOLT

Κάθε επισκέπτης θα μπορεί να απευθύνεται στο εξειδικευμένο προσωπικό για να γνωρίσει τις καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και παρακολούθησης ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας

Η WATT+VOLT, πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, πλέον δηλώνει φυσική παρουσία και στην Αλεξανδρούπολη για να προσφέρει στην τοπική κοινότητα φιλική και άμεση εξυπηρέτηση, ανταγωνιστικές τιμές και καινοτόμες υπηρεσίες.
Προσκαλώντας φίλους, συνεργάτες και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να «φανταστούν περισσότερα» για τις δυνατότητες του ρεύματος, η εταιρεία θα εγκαινιάσει την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 20.00 το 1ο κατάστημα ενέργειας στην πόλη, στη Λεωφ. Δημοκρατίας 307, εντός της στοάς του Επιμελητηρίου Έβρου.
Χάρη στην έλευση του νέου καταστήματος στην πόλη, οι καταναλωτές της Αλεξανδρούπολης και της ευρύτερης περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για τις ανταγωνιστικές προσφορές  που παρέχει η WATT+VOLT, όπως το Ελεύθερο Προνομιακό Πρόγραμμα Liberty το οποίο εγγυάται χρέωση χαμηλότερη και από το νυχτερινό τιμολόγιο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς εγγύηση, χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς ρήτρα αποχώρησης.
Παράλληλα, κάθε επισκέπτης θα μπορεί να απευθύνεται στο εξειδικευμένο προσωπικό για να γνωρίσει τις καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και παρακολούθησης ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας.
 Μεταξύ αυτών είναι, η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», δίνοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών τους, το πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής smarteverything και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα smartenergy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να παρεμβαίνουν, εξοικονομώντας πόρους και μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.
Η WATT+VOLT, τιμώντας την επιχειρηματικότητα του τόπου, θα συμμετέχει στην 18η Διεθνή Έκθεση Alexpo 2018, στις 15-19 Ιουνίου, και θα υποδέχεται στο περίπτερό της όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να ενημερωθούν για το καινοτόμο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της και τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει.

 
www.worldenrgynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης