Ναυτιλία

Capital Link: Υψηλά τα μερίσματα και οι αποδόσεις στις μετοχές της ποντοπόρου ναυτιλίας

tags :
Capital Link: Υψηλά τα μερίσματα και οι αποδόσεις στις μετοχές της ποντοπόρου ναυτιλίας
Οι ναυτιλιακές μετοχές τείνουν να χαρακτηρίζονται από έντονo volatility και ως εκ τούτου προσφέρουν υψηλές μερισματικές αποδόσεις
Υψηλά μερίσματα προσφέρουν οι μετοχές των ναυτιλιακών εταιρειών, με την Seaspan να φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων στην κατάταξη, με βάση τα στοιχεία της Capital Link.
To ετήσιο μέρισμα ανέρχεται σε 1,50 δολ. ανά μετοχή, με την απόδοση στο 16,41%. Το τριμηνιαίο μέρισμα διαμορφώνεται σε 0,375 δολ.
Το ετήσιο μέρισμα της Navios Maritimes διαμορφώνεται στα 2,08 δολ. ανά μετοχή, το τριμηνιαίο στα 0,4225 δολ. με την απόδοση στο 15,68%.
Οι ναυτιλιακές μετοχές και τα μερίσματά τους τείνουν να χαρακτηρίζονται από έντονo volatility και ως εκ τούτου συνήθως προσφέρουν μερισματικές αποδόσεις, υψηλότερες του μέσου όρου.
Στην κατηγορία των tankers ξεχωρίζει η Nordic American Tankers Limited, με ετήσιο μέρισμα 1,04 δολ, τριμηνιαίο στα 0,26 δολ. ανά μετοχή και απόδοση 12,38%.
Στην κατηγορία offshore drilling η Seadrill Parthners διανέμει ετήσιο μέρισμα 0,40 δολ. ανά μετοχή, με την απόδοση στο 9,52%.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης