Τελευταία Νέα
Βιομηχανία

Κ. Αγγελόπουλος (Χαλυβουργική): Είμαι ο μοναδικός χρηματοδότης - Δέχομαι επίθεση από τα παιδιά μου

Κ. Αγγελόπουλος (Χαλυβουργική): Είμαι ο μοναδικός χρηματοδότης - Δέχομαι επίθεση από τα παιδιά μου
Συνεχίζεται η κόντρα στην οικογένεια Αγγελόπουλου
Για πολυεπίπεδα επίθεση από τα παιδιά του κάνει λόγο ο Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος, βασικός μέτοχος της Χαλυβουργικής, ενώ υποστηρίζει ότι αποτελεί τον μοναδικό χρηματοδότη, καθώς έχει δαπανήσει 180 εκατ. ευρώ από την προσωπική του περιουσία, για την επιβίωση της εταιρείας.
Ειδικότερα, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα και δηλώσεις που αφορούν την εταιρεία ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ, ο Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος, βασικός μέτοχος της εταιρείας, δηλώνει τα εξής:
Είμαι ο αποκλειστικός χρηματοδότης της εταιρείας, έχοντας εισφέρει από την ατομική μου περιουσία ποσό περί τα εκατόν ογδόντα εκατομμύρια (180.000.000) ευρώ, για την επιβίωσή της, μέσα στο εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που έχει σαν αποτέλεσμα την διακοπή της παραγωγής της.
Ουδεμία διαμάχη υφίσταται αναφορικά με τη διαχείριση της εταιρείας, όπως δυστυχώς παραπλανητικά μεταφέρθηκε στον αρμόδιο Υπουργό.
Η διοίκηση και διαχείριση της εταιρείας παραμένει αμετάβλητη επί μακρά σειρά ετών και δεν υφίσταται δικαστική αμφισβήτησή της.
Τα τελευταία δύο έτη αντιμετωπίζω πολυεπίπεδη επίθεση από τα παιδιά μου άνευ προηγουμένου, αποκορύφωμα της οποίας ήταν η υποβολή αιτήσεως για την θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση, λόγω δήθεν άνοιας!
Στο πλαίσιο αυτό, είναι προφανές ότι γίνεται προσπάθεια να παραπλανηθεί το επιληφθέν Δικαστήριο, με το να υποστηρίζεται ότι δήθεν υφίσταται διαμάχη για την διαχείριση της εταιρείας και ότι δήθεν η θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση είναι η «λύση» για το μέλλον της εταιρείας. Ουδέν ψευδέστερον!
Ουδεμία «διαμάχη» για τη διαχείριση της Χαλυβουργικής υπάρχει και ουδείς αμφισβητεί την ιδιότητά μου ως του βασικού μετόχου!
Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χρηματοδότης της Χαλυβουργικής.
Αντιμετωπίζω το παρόν και το μέλλον της εταιρείας με την απαιτούμενη σοβαρότητα και με γνώμονα το καλό των εργαζομένων της εταιρείας.Πηγή:www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης