Επιχειρήσεις

Δυναμική η συμμετοχή της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στην έκθεση XENIA 201

tags :
Δυναμική η συμμετοχή της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στην έκθεση XENIA 201
Η ΚΑΥΚΑΣ αποτέλεσε τον Grand Χορηγό στo ειδικό project «HOTEL MEGATRENDS» της «XENIA 2018», προσφέροντας όλα τα προϊόντα φωτισμού, τους αυτοματισμούς, τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και τα υλικά δομημένης καλωδίωσης
H ΚΑΥΚΑΣ, υποδέχτηκε στην έκθεση «XENIA 2018» τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου παρουσιάζοντας αξιόπιστες και τεχνολογικά άρτιες λύσεις για τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας για κάθε εγκατάσταση. Μέσα από μία ευρεία γκάμα επώνυμων προϊόντων φωτισμού, νέων τεχνολογιών, αυτοματισμών, ηλεκτρολογικών πινάκων, συστημάτων ασφάλειας και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, η ΚΑΥΚΑΣ συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της εμπειρίας που προσφέρουν οι πελάτες της και στη μείωση των λειτουργικών εξόδων τους.

Ταυτόχρονα, η ΚΑΥΚΑΣ αποτέλεσε τον Grand Χορηγό στo ειδικό project «HOTEL MEGATRENDS» της «XENIA 2018», προσφέροντας όλα τα προϊόντα φωτισμού, τους αυτοματισμούς, τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και τα υλικά δομημένης καλωδίωσης. Στο καινοτόμο αυτό project παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τάσεις τεχνολογίας, διακόσμησης, αρχιτεκτονικής, δόμησης, design και αειφορίας με εστίαση στη δημιουργία νέων και πρωτοποριακών εμπειριών διαμονής.

Η κα. Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της B. ΚΑΥΚΑΣ A.E. δήλωσε: «Η ΚΑΥΚΑΣ παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις της αγοράς στα ξενοδοχεία και προσεγγίζει τις λειτουργικές και τεχνικές απαιτήσεις κάθε εφαρμογής με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης, τη μείωση των λειτουργικών εξόδων και τη φιλικότητα της λύσης προς το περιβάλλον. Για το λόγο αυτό δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τη μεγαλύτερη έκθεση του ξενοδοχειακού κλάδου υποστηρίζοντας καινοτόμα projects που συντελούν στην αναβάθμιση του.»




www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης