Επιχειρήσεις

Πολύ μεγάλη επιτυχία στον αγώνα της Energean για το Τμήμα Μπάσκετ με αμαξίδια του Α.Ο. Καβάλα

Πολύ μεγάλη επιτυχία στον αγώνα της Energean για το Τμήμα Μπάσκετ με αμαξίδια του Α.Ο. Καβάλα
Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας της Energean είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τη δημιουργία ειδικής πολυαισθητηριακής αίθουσας για τις ανάγκες των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Καβάλας
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στην Καβάλα, η εκδήλωση της Energean η οποία είχε ως επίκεντρο τον αγώνα μπάσκετ με αμαξίδια ανάμεσα στην Energean -Kavala BC και το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Α.Ο. Καβάλα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, με άξονα την κινητοποίηση του Επιμελητηρίου Καβάλας και του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, φορείς τους οποίους η Energean ευχαριστεί θερμά, κόπηκαν περισσότερα από 500 εισιτήρια και πωλήθηκαν πάνω από 200 λαχνοί, με το σύνολο των εσόδων να αποδίδεται στο Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Α.Ο. Καβάλα. Προκειμένου δε να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα κατά του κοινωνικού αποκλεισμού των ατόμων με αναπηρία, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Energean και Πρόεδρος της Energean Oil & Gas S.A. κ.Μαθιός Ρήγας συμμετείχε, όπως και άλλα στελέχη της εταιρείας, στον αγώνα με την χρήση αμαξιδίων.

Το τζάμπολ του αγώνα πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, ενώ η εκδήλωση περιλάμβανε επίσης αγώνες ανάμεσα στην Energean - Kavala BC με τις ακαδημίες της καθώς και με Φίλους της ομάδας με ξεχωριστή παρουσία στον διοικητικό, εμπορικό και κοινωνικό ιστό της πόλης της Καβάλας. Τα ονόματα που δόθηκαν στις δύο μικτές ομάδες της Energean - Kavala BC και των Φίλων της ήταν

«Μπορούμε» και «Νοιαζόμαστε», όπως άλλωστε και το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν τρεις ξεχωριστές αθλητικές προσωπικότητες από την Καβάλα. Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης κ. Στέφανος βράβευσε την Παραολυμπιονίκη κ.Αλεξάνδρα Δήμογλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Energean Oil & Gas SA κ. Δημήτρης Γόντικας τον βετεράνο διεθνή μπασκετμπολίστα κ. Πρόδρομο Νικολαϊδη και η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean κ. Ίλια Ρήγα την Παραολυμπιονίκη κ.Ανθή Καραγιάννη.

Επίσης, στη διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησε και χριστουγεννιάτικο bazaar από το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καβάλας (ΕΕΕΕΚ Καβάλας), το οποίο η Energean υποστηρίζει σταθερά. Μάλιστα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μία πλατφόρμα ηλεκτρονικής συγκέντρωσης χρηματικών δωρεών (crowdfunding) η οποία λειτουργεί στη διεύθυνση giveandfund.com.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας της Energean είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τη δημιουργία ειδικής πολυαισθητηριακής αίθουσας για τις ανάγκες των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Καβάλας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης